pátek 11. listopadu 2016

Topné panely na zeď

Topné panely na zeď

BEZRÁMOVÉ PANELY Cestování DO ZÁSUVKY Doprava DÁRKOVÉ POUKAZY ELEGANT DELUXE - kovová záda ELEGANT NATURE - bílé panely INFRASVĚTLA Infrapanely 180W - 5x 390mm Infrapanely 540W - 9x 640mm Jídlo KAZETOVÉ STROPY NA ZEĎ , VOLNĚ STOJÍCÍ Ostatní PROSTOROVÉ VYTÁPĚNÍ PRŮMYSLOVÉ PANELY PŘÍSLUŠENSTVÍ RÁMOVÉ PANELY. Topné panely skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ochranné krycí panely do kuchyně, krycí desky na sporák a skleněné panely na zeď pomáhají udržet pořádek ve vaší kuchyni, chrání varnou desku před poškrábáním a zvyšují bezpečnost dětí a domácích mazlíčků, Vyberte si toto i další vybavení do kuchyně na FAVI.


NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů. Běžné topné panely na zeď řady H pohodlně a levně vytopí váš dům, chatu nebo chalupu. Topný výkon tohoto radiátoru je 7W. ECOSUN – jsou sálavé topné panely , pracující na principu infračerveného záření. ECOFILM – jsou originální stropní nebo podlahové topné fólie.


ECOFLEX – jsou léty prověřené bytové přímotopné elektrické konvektory. ECOFLOOR – jsou topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití. Infračervené topné panely pracují na principu emise tepelného vlnění, které neohřívá vzduch, ale přeměňuje se na tepelnou energii po dopadu na tělesa, plochy, stavební konstrukce a také osoby. Naše specializace je výroba a prodej elektrických radiátorů na zeď Elektrické radiátory jsou moderním způsobem rychlého a cenově dostupného vytápění rodinných domů, firem, bytů, chat, chalup a různých objektů. Vytápění topnými panely představuje moderní řešení do bytů, domů i kanceláří.


Jedná se o nízkonákladové vytápění, které přispívá tak k lepšímu zdravotnímu stavu a klimatu v domácnosti. Po instalaci topení zcela mizí vlhká nebo plesnivá místa, na druhou stranu nesnižují vzdušnou vlhkost pod limit, takže jsou vhodné i do bytů s alergiky a astmatiky. Tato unikátní povrchová úprava zaručuje maximální přestup tepla na vnější sálavou plochu a nejvyšší účinnost při emisi záření tepelné energie.


Elektrické topné panely můžete ovládat nejen integrovaným či externím termostatem, ale v nabídce máme i bezdrátový termostat, který lze umístit na libovolné místo bytě či domě. Pro úsporu elektrické energie můžete u externích a bezdrátových termostatů nastavit různou teplotu v pracovním a útlumovém čase. Teplota záření se nastavuje na termostatu. Výsledná podoba topného panelu závisí na vás. Mnohem žádanější jsou elegantní topné panely s ručně malovanými obrazy.


V krátkém videu se dozvíte základní informace o sálavém topení, ukážeme vám jaké druhy infra panelů jsou na našem trhu a zároveň se podíváme na instalaci keramického panelu na zeď. Kvalitní topné panely , náhrada za obyčejné přímotopy, jednoduše lepší a úspornější topení. Naše panely nabízíme i na Slovensku Dále nabízíme Koupelnový radiátora topné žebříky do koupelny.


Riesenim by boli panely zo vsetkych stran. Ale je tu problem, ohrev povrchu tela cloveka klesa s druhou mocninou vzdialenosti od panelu. Takze by mu bolo chvilu horuco a chvilu zima. Ale to sme uz u standardneho domu.


Za tymto ucelom sa stavaju a. Při instalaci na zeď s úhlem sálání infrapanelů cca 45° do stran je. Panel Econoheat je nejúspornější topný systém, který je momentálně k dostání. Panely se montují pevně na zeď , čímž vznikne tenká vzduchová vrstva mezi.


Povrch panelů je se strukturou Termokrystal (hrubší zrnitost pískování), čímž je velmi zvýšena účinnost sálání tepla z panelu. Dodáváme panely ve čtyřech výškách 126 a 21cm. Je tedy snadné ho umístit i pod nízký parapet (velké okno, výloha) nebo na úzkou plochu (šíře při výkonu až 5kW) Akumulační přímotop neobsahuje OLEJ tedy nemůže prskat a ani prosakovat, ale akumulační desky na bázi speciálního keramického materiálu. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Panely jsou standardně dodávány s montážním rámem na zeď.


Topné panely na zeď

IP2 montáž na zeď , tyče pro zavěšení a sušení ručníků, váha kg, funkce proti zámrzu a. Při poklesu teploty panelu termostat topení opět připojí. Panel jednoduše zavěsíte na zeď pomocí montážní sady přiložené k panelu a zapojíte do klasické zásuvky 230V. Tento postup doporučujeme pro využití panelů k přitápění. Tím odpadne problém s viditelnými.


Panely Teploceramic mají až krát nižší spotřebu než běžné olejové ohřívače a přímotopy. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Povrchová teplota topné podlahy v obytných místnostech může být dle hygienické normy maximálně °C. Topná podlaha dosáhne požadované teploty v závislosti na konstrukci.


V případě, že je topná rohož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky