úterý 8. listopadu 2016

Potrubní ventilátor 150

Potrubní ventilátor 150

Nabízíme kvalitní ventilátory od ověřených výrobců. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů. Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. Malý potrubní ventilátor VKO 1z plastu do krátkých potrubí nebo na odsávání přímo přes stěnu.


Potrubní ventilátor 150

Vhodný pro odtah i přítah vzduchu. Ventilátor s klipsnou Monkey Fan Oscilační, průměr 21cm, rych. Jsou vhodné na připojení.


Vnější ventilátor do potrubí Vents 1VKO bez přídavných funkcí do potrubí průměru 1mm pro odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor přímo přes stěnu nebo na kratší vzdálenosti. Vortice LINEO 1VES Úsporný potrubní ventilátor s bezkartáčovým EC motorem Skladem Značka: Vortice Dvouotáčkový ventilátor do kruhového potrubí s velmi tichým provozem. Teplotní odolnost: 4 resp. Montáž potrubních ventilátorů TD Mixvent je efektivní, rychlá a snadná.


Potrubní ventilátor 150

Regulace plynulá nebo 3V - 3. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Dáte-li za sebe, zvýšíte tlak vytlačovaného vzduchu (a tím i efektivitu odsávání). Uvažujete o použití potrubního ventilátoru ve vašem bytě? Potrubní ventilátor TT 1za 8Kč. U nás si vyberete a my zajistíme jeho rychlé dodání.


Nebo si u nás zadáte poptávku a my navrhneme nejlepší možné ventilátory do potrubí pro vaše potřeby. Pro zvýšení výkonu nebo tlaku v potrubí je možné paralelně nebo sériově zapojit více ventilátorů. Axiální ventilátor určený pro přívod a odvod vzduchu. Silnější ventilátory je nutné napojit přes pružný konec potrubí.


Radiální potrubní ventilátor , DN25 jednofázový, průtok 1. Lze instalovat v libovolné poloze. Kompaktní, prostorově nenáročný přístroj. Podle druhu ložisek, kterými je potrubní ventilátor vybaven, se rozlišují ventilátory vhodné pro častý a nepřetržitý provoz (kuličková ložiska) nebo pro příležitostné ovládání (kluzná ložiska). Nízkotlaký axiální ventilátor do potrubí Vents VKOMz 1s ocelovým krytem o průměru 1mm. Tělo ventilátoru je vyrobeno z ocelového pozinkovaného plechu.


Skříň ventilátoru Jetline 1Ecowatt je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Motor má kuličková ložiska a stálou tukovou náplň pro celou dobu životnosti. Dvourychlostní potrubní ventilátor z plastu (TD-1až TD-80 větší mají oběžná kola z hliníku).


Třída izolace B, krytí IP 44. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. CK 1B - průměr 1mm, pro dlouhá potrubí.


Prodáváme ventilátory do potrubí a příslušenství vhodné k ventilátorům do potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky