čtvrtek 10. listopadu 2016

Parní zvlhčovač

Parní zvlhčovač

Páru vytváří pomocí topného tělíska. Teplá pára se dobře rozpouští ve vzduchu, a tak je tento princip zvlhčování velmi efektivní. Při ohřevu se zahubí případné bakterie přítomné ve vodě. Topné těleso v přístroji má velkou spotřebu elektřiny. Zvlhčuje ultrazvukem tvořenou studenou mlhou.


Parní zvlhčovač

Filtry proti bakteriím a usazeninám (není třeba měnit). Přeci jen, zvlhčovač vzduchu není tak malý, abyste ho v místnosti mohli schovat za pohovku nebo za skříňku. Navíc z hlediska účinnosti je potřeba, aby byl zvlhčovač vzduchu umístěn ideálně uprostřed místnosti. Takže ho nepřehlédnete ani vy, ani vaše návštěvy.


Dříve byly tyto přístroje nezajímavé a styl. Na oplátku parní zvlhčovače bezpečně zlikvidují všechny mikroorganismy ze stojaté vody jejich vyvařením. Rozhodnete-li se pro zvlhčovač na horkou páru, doporučujeme přístroje Boneco , které se oproti jiným značkám vyznačují dobrou kvalitou zpracování, jenž je u tohoto druhu zvlhčovačů velice důležitá.


Parní zvlhčovač

Elegantní parní zvlhčovač vzduchu BONECO Healthy Air S4je moderní, výkonný přístroj pro použití v domácnostech, školách, kancelářích a dalších prostorech do velikosti m2. Eliminuje se tím příliš suchý vzduch a naopak přináší mnoho blahodárných účinků pro člověka. Vhodný je zejména v topné sezóně, kdy se v interiérech vyskytuje přetopený a přesušený vzduch.


Kompaktní elektrodový parní zvlhčovač. CP3-mini má atraktivní moderní design, proto se hodí pro každé použití. Tam, kde je to nutné, lze připojení vody, odpadu a elektrické energie udělat ze zadní strany přístroje, aby nebylo viditelné. Automatické čidlo udržuje požadovanou úroveň vlhkosti ovzduší v místnosti.


Parní zvlhčovač

Výrobce: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu se studenou a teplou párou ideální pro použití do místností do m2. Díky časovači si snadno nastavíte dobu, kdy má zvlhčovač produkovat páru. Condair RS-P (Process) je určen pro klimatizační systémy s vysokými požadavky na přesnost regulace (laboratoře, procesní aplikace). Při odkalování jednotky nedochází prakticky k poklesu.


Zvlhčovače vzduchu slouží k regulaci vlhkosti vzduchu v domácnosti i kanceláři. Podporují zdravé a příjemné prostředí pro děti i dospělé. Aby zvlhčovač ještě více zanikl v interiéru a nepůsobil nijak rušivě, přichází Sencor s designem, který je barevně přizpůsobený k začlenění mezi pokojové rostliny. Pokud žijete v prostředí, kde je zvýšený výskyt prachu, smogu apod. Naopak výhodou je automatické dezinfikování páry.


Rychlá pára, žádná chemie! Parní zvlhčovače vzduchu. Díky svým rozměrům se s ním velmi snadno pracuje,. StandardLine Electrodes SLE – 2– Elektrodový parní zvlhčovač.


Velikou výhodou tohoto přístroje je fakt, že díky páře dochází k ničení bakterií. Navíc zároveň dochází ke zvyšování teploty vzduchu. Jak používat zvlhčovač vzduchu. Nejlepších výsledků dosáhne zvlhčovač vzduchu v případě, bude-li zvlhčovat nepřetržitě.


Umístěn by měl být na zemi, mimo dosah. V kategorii Zvlhčovače naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Zvlhčovač obvykle dodáváme do hodin po objednání až k Vám domů.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky