pátek 18. listopadu 2016

Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC s teplovodním výměníkem a plotýnkou jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů. V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. Ať moderní nebo tradiční, nejrůznější provedení a design jednotlivých modelů splní každé vaše přání.


Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

W a účinností procent jsou tato krbová kamna určena pro vytápění místností o velikosti až 2m3. ARKTIC krbová kamna s výměníkem a plotýnkou - černá. Produkty ve stejné kategorii. Na krbová kamna s výměníkem provádíme technické kontroly dle zákona o ochraně. Výkon ,1kW, účinnost spalování.


Použitelný výkon do topných těles:. Navíc se mi větší výměník (cca 10kW) v kamnech s malým výkonem do prostoru. Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dále nabízejí možnost bočního přikládání.


Dochází ke zvyšování účinnosti a tím i nižší spotřebě paliva. Unsubscribe from Petr stehlik? Vnější plášť kamen tvoří ocelový plech opatřený odolnou. Kč Cena je uvedena včetně. Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním.


Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel. Regulovatelný výkon 4- ,kW. Vytápěcí schopnost 2m3. Retro kamna s plotýnkou. Klasická černá barva a stylové nožičky připomínají stará litinová kamna, která si možná pamatujete z prázdnin u dědečka.


Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Výhodou těchto kamen je možnost bočního přikládání. Fukce terciálního spalování zvyšuje celkovou účinnost kamen, což v konečném důsledku přináší nižší spotřebu paliva. Vyrábí krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Kamna mají zadní kouřovod Ø 1mm. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem.


Plotna je určeně pouze pro ohřev. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Haas+sohn arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Prodej tohoto produktu byl ukončen, ostatní podobné produkty najdete zde. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Možnost otevírání z boku. Katalogové číslo: Krbová kamna s teplovodním výměníkem pro připojení topných těles nebo zásobníkového ohřívače vody. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy.


Krbová kamna ALMO s výměníkem Krbová kamna Almo s výměníkem z řady Home v sobě spojují jednoduchou eleganci a moderní design. Vyberte si mezi černou a světlejší antracitovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky