pondělí 7. listopadu 2016

Energoportal viadrus

Energoportal viadrus

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Topím tak, že přikládám 2x denně, ráno a večer po příchodu z práce.


Energoportal viadrus

Kotel vydrží topit na teplotu nad °C tak hodin, takže většinu času je teplota na kotli pod 60°C. Po přiložení kotel nechám rozhořet s otevřenými spodními dvířky a. Prosím o radu s kotlem VIADRUS UEconomy. Mám kotel viadrus U2 topím suchým smrkem,postavil jsem novou dvoustovku vyvložkovaný zaizolovaný komín (výška 950cm) a přesto kotel poměrně hodně dehtuje. Máte někdo podobné zkušenosti nebo snad by někdo poradil jak tento problém odstranit? Ještě chci napsat, že kotel má vinikající tah a pokud chci udržet teplotu do.


Trubka přivádí vzduch od roštu (primární) nad palivo ( sekundární). Vzduch se v trubce ohřeje na vysokou teplotu a tento horký vzduch se smísí s plyny nad palivem. Litina jako materiál je z dlouhodobého hlediska vynikající volba. Předností tohoto kotle je možnost jeho montáže jako ZCELA nezávislého na el.


Elektrické dráty se pod námrazou netrhají v létě! A utržené dráty jsou jen jedním z důvodů. Schiedel 200mm s dvomi pripájacími kolenami a kúrim drevom, ak mám iba suché používam prídavné plechové rošty, ktoré držia pahrebu pár hodín a dusím kotol dvierkovým termostatom, komín zatvárame iba pri vysokom tlaku a na noc ak chceme udržať pahrebu. Viadrus je dobrý kotol.


Czyste i efektywne spalanie taniego opału w kotle viadrus u22. Ukázka kotle po přikládce uhlí. Ano, koupil a velice toho lituji. This feature is not available right now.


Please try again later. Přestavbová sada umožňuje změnit starý litinový kotel VIADRUS Ua Uv automatický kotel na pevná paliva, vybavený řídící jednotkou a ventilátorem. Dobrý podvečer, pozdravujem radcov, ste machri.


Komín je ročný, učinná výška je metrov, je neizolovany, prechadza stredom domu, priemer 2mm. U dakonu bola v komine iba milimetrova vrstva dehtu, ale teraz pri viadruse je ho stale viac a viac. Benekov či Likotherm- já osobně bych do něch nikdy nešel. Dokud jsme topily dřevěm, vše bylo v pořádku.


Začali jsme topit uhlím - hnědým a kotel kouří a po dvou dnech jsou kouřovody úplně zanešené. Pro tento typ kotle je zřejmě určené černé ulhí a koks - uhlí jsme ale kupovali před výměnou kotle, který bylo potřeba již vyměnit. Znečištění ovzduší prachovými částicemi představuje závažný problém pro lidské zdraví a životní prostředí. Negativní působení ultrajemných prachových částic (částice s rozměrem menším než 1nm) na lidské zdraví závisí např.


Dobrý den, prosím Vás nezkoušel jste někdo toto: přetavěl jsem kotel viadrus na automat a přemýšlím nad tím dát nad rošt a vyplnit komoru nad roštem šamotovýma cihlama, nemáte s tím někdo zkušenosti. Kotel topil na samotíž, v pohodě, bez problémů. Nyní je na něm ale nově namontované čerpadlo a kotel nemohu vytopit. Dříve, když jsem dal suché dřevo, musel jsem ho hlídat, jinak vyletěl až ke chlazení chladící.


Jde o viadrus u komin mam nový dvoustovka šamot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky