pátek 25. listopadu 2016

Hybridní fotovoltaická elektrárna zkušenosti

Při pořízení hybridní elektrárny můžete nadále svítit, využívat plynové topení nebo brouzdat po internetu, a to i při výpadku proudu z distribuční sítě. K tomu slouží baterie, kterou si sami nabijete. Také můžete čerpat elektřinu uloženou ve vašich bateriích v případě,. Hybridní fotovoltaická elektrárna s výkonem kWp.


Z hodinového grafu výroby vyplývá, že do jedenácté hodiny dopoledne je akumulátor nabíjen naximálním výkonem, poté je nabíjen sníženým proudem, pak už je dodáváno jen do domácnosti a zbylý výkon je ponechán na střeše. Rozdíl je velmi prostý. Domácnost vybavená hybridní fotovoltaickou elektrárnou má zároveň i klasikou přípojku distribuční sítě (tu běžná ostrovní solární elektrárna nemá), která tvoří zálohu pro přípa že by bylo potřeba.


Zároveň nepatří mezi skalní nadšence, kteří jsou ochotni kvůli fotovoltaice výrazně měnit svůj životní styl a spravovat si elektrárnu „na koleně“. Vybral si tedy pohodlnou variantu hybridní elektrárny s baterií, ovládáním přes mobilní telefon a instalací na klíč. Zeptali jsme se pana Čápa, jak se mu žije s. Zatímco ostrovní fotovoltaická elektrárna je vhodná zejména do míst, kde není možné realizovat přípojku k distribuční síti, jako jsou chaty, mobilní domy či stavby na odlehlých pozemcích, hybridní fotovoltaickou elektrárnu (HFVE) je možné realizovat v jakémkoli domě s přípojkou elektřiny.


V praxi její provoz vypadá. Systém využívá hybridní střídač Studer – špičkový švýcarský produkt s 30letou tradicí, bezkonkurenčně nejlepší na trhu. Pohodlná varianta – hybridní elektrárna.


Návrh, dodávka, zprovoznění i vlastní provoz elektrárny proběhly přesně dle dohody. Stejně tak výroby splňuje a překračuje parametry slíbené společností SUNLUX před zahájením projektu. Elektrárna snižuje naše náklady na provoz firmy. Dodatečně byl na části elektrárny instalován systém Tigo, přes který monitorujeme a ověřujeme stav panelů pro správnou údržbu.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Méně byrokracie při instalaci, úspory a větší nezávislost. Uvažuji o pořízení do novostavby R ale nejsem si úplně jistý schématem zapojení a vlastní funkčností. Jednotlivých variant HFVE jsou opravdu tisíce.


To je jako by chtěl někdo. Můžeme Vám tedy seriózně nabídnout kompletní službu „na klíč“ a zrealizovat Vaší fotovoltaiku dle Vašich představ, správně, fortelně a včas! Doporučíme Vám hi-tec technologie, poradíme jak na dotace a rádi Vám poskytneme naše dlouholeté zkušenosti. Energetická nezávislost rodinných domů je konečně na dosah a navíc za rozumnou cenu. Pokud se vyskytnou přebytky tak jimi nahřívám vodu, takže všechna získaná energie je využita.


Navrhneme fotovoltaickou elektrárnu pro rodinný nebo bytový dům, veřejnou budovu i firmu. Fotovoltaika na rodinný dům patří. Postupujeme tak, abyste ze sluneční energie získali opravdu co nejvíc. Tento výkon FVE je pro daný typ podpory nejvíce ekonomický.


Obvyklou konfigurací bývá elektrárna o výkonu kWp s bateriemi PYLONTECH 2xkWh. Jako ostrovní fotovoltaický systém se označuje malá fotovoltaická elektrárna zpravidla o výkonu jednotek kW, která svému majiteli vyrábí. Provozovatel vyrobenou elektřinu spotřebovává. Touha po nezávislosti se.


Protože pokud ve výrobně silném dni nejsme doma, programovaně nepereme, nemyje s. FVE) o instalovaném výkonu 2kWp. Jak elektrárna funguje. Sestava S-Power MIDI je hybridní fotovoltaická elektrárna , která Vám zajistí nezávislost. Elektřina získaná ze slunce je primárně použita na chod spotřebičů v domácnosti.


Případné přebytky elektrické energie jsou ukládány do ohřevu teplé vody i do akumulátorů. Jedná se vlastně o rozšíření tradičních síťových on-grid systémů o záložní baterie, do kterých se přes den ukládají přebytky vyrobené energie. Tato energie se pak využívá v noci a při nedostatečném.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky