úterý 8. listopadu 2016

Sedimentační jímka

Sedimentační jímka

Do horní části sedimentační jímky kombi přitéká znečištěná voda z mycího místa, kde se zbaví hrubých nečistot a přetéká do spodní části. Po sedimentaci nerozpustných látek je voda čerpána do ČOV. Sedimentační jímka kombi se instaluje na betonovou desku a je obetonována. Její stěny slouží jako ztracené.


Sedimentační jímka

Tyto stavby slouží především v sezóně. Svoje využití najde všude tam, kde se nelze připojit na kanalizaci nebo budete mít problém se získáním povolení k vypouštění do podzemních vod. Z nádrže se dvěma oddělenými částmi (dvoukomorová jímka ) je možné uzpůsobit septik pro sedimentaci odpadních nebo splaškových vod.


Septik z dvoukomorové jímky je stavebně i provozně nenáročný čistící objekt, který nepotřebuje žádnou elektrickou energii a vyčištěnou odpadní vodu je možné vypouštět do trativodu. Pokud přesto chcete takou jímku, žumpu využít, požadujte po dodavateli plastové jímky písemnou záruku a statický výpočet, kterým Vám písemně zaručí, že se jímka vlivem zemních tlaků nezhroutí. Na rozdíl od výrobců plastových jímek a po částech betonovaných betonových jímek Vám ručíme, že jímka při. Plastové sedimentační nádrže jsou převážně hranaté nádrže určené k zachycení různých druhů znečištěných vod a následné separaci kalů.


Sedimentační jímka

Tento rozměr umožňuje využít betonovou jímku například i na velice kvalitní sklep, ve kterém můžete na své zahradě skladovat ovoce, zeleninu, víno či další vlastní. Typicky se tedy s nimi setkáte u chat a chalup, rekreačních objektů nebo rodinných domů v odlehlejších místech. Kromě primární funkce – zadržování odpadové vody – mohou ale také. Bazény, jímky, septiky, retenční nádrže - NemKoCZ s. Naše firma je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků, bazénů a mnoho různých plastových produktů.


Vyrábíme železobetonové nádrže,žumpy,septiky pro využití jako: žumpa, žumpy, pro močůvku, hnůj, studny dešťové vody, zemljanky apod. Díky tomu, že máme velké dopravní zázemí, přicházíme k zákazníkovi v celé zemi v průběhu jen několika dnů. Víko nabízíme ve variantách B1(pojezd osobním automobilem) a D4(pojezd nákladními vozidly). V žádném případě nedoporučujeme přímý pojezd zákrytové destičky, pokud nelze vyloučit je vhodné osadit poklop jiného výrobce. Jímka je tvořena dnem a stěnami.


Komínek výšky 50cm není pevně spojen s víkem. Je tedy nutné ji pravidelně vyvážet. Slouží pro zachycení a akumulaci odpadní vody z objektů, jako jsou například chalupy, chaty, různé provozovny, rodinné domky ale i obchody, dílny, restaurace, penziony a zemědělské stavby.


Example sentences with jímka , translation memory. Kompletní nádrž je tvořena spodním dílem (jímkou), víkem, vyrovnávacím komínkem a zákrytovou destičkou. Rebeka jsou vyráběny z nerezové oceli DIN 1. Septik je vyroben tak, aby umožňoval snadnou dopravu a vyložení. Nejnovější model žumpy. The design of the measures for flood protection in the small watershed.


Sedimentační jímka

My diploma thesis is focused on project of water management measure which should intercept torrential water endangering municipality Starovice. Nabízíme kvalitní, nepropustné a funkční betonové nádrže a septiky, jedno nebo dvou komorové o různých objemech. Nabízené výrobky mají potřebné certifikáty a jejich kvalita je garantována pětiletou zárukou. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. SEDIMENTAČNÍ JÍMKA , Bělá pod Bezdězem — ochrana. Na stavbě silnice a mostu v úseku Hrdlořezy, okres Mladá Boleslav, byla postavena jímka a kalová pole, které slouží k usazování nečistot, jako jsou benzin, olej, roztoky z chemických posypů aj.


Odpadní jímka byla určena k obetonování a to z důvodu, že jímka byla umístěna do příjezdové cesty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky