pondělí 7. listopadu 2016

Jaga knihy

Jaga knihy

Prevažná väčšina týchto publikácií bola venovaná odbornej problematike z oblasti stavebníctva a architektúry. Cieľom publikácií bolo zaplniť medzeru na odbornom knižnom trhu a ponúknuť stavebným inžinierom a architektom. Vydavatelství JAGA se věnuje vydávání časopisů a knižních publikací z oblasti bydlení, stavebnictví a architektury.


Mezi čtenářsky velmi oblíbené patří zejména publikace z edice Vše o bydlení, které se kontinuálně zabývají stavbou a rekonstrukcí bytu, domu i řešením zahrady. JAGA má okrem prípravy interných médií aj dlhoročnú prax v príprave produktov na kľúč. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Kníhkupectvo JAGA je reprezentačná predajňa vydavateľstva JAGA zameraná na literatúru z oblasti architektúry, stavebníctva a bývania. Celkovo ponúka viac ako tisíc knižných titulov nielen z našej produkcie, ale aj z dielne ďalších slovenských, českých i zahraničných vydavateľov.


Sortiment je pravidelne doplňovaný, tak aby obsahoval najnovšie diela z uvedenej. Vydavateľstvo JAGA vydáva deväť časopiseckých titulov, z toho štyri sú určené laickej verejnosti a päť je pre odborníkov z oblasti stavebníctva a architektúry. Medzi populárne tituly patria Môj dom, Urob si sám, Tvorivé bývanie a Záhrada. Profi-tituly sú ASB, Stavebné materiály, TZB Haustechnik, Inžinierske stavby a. V rámci nariadených opatrení a bezpečnosti našich zákazníkov sme dočasne zrušili osobné odbery v našej predajni. Prijímame len platbu kartou online a platbu kartou na dobierku.


Jaga knihy

Product Selection Tool. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Knihy značky Jaga group.


Vyberte si z knih vydavatelství Jaga group na Martinus. Tři hvězdičky jsou za literární zpracování - možná je to tím, že příběh je z ruského prostředí a knihu nenapsal Rus, možná je to překladem, ale chyběla mi tam taková ta poetičnost a zpěvnost, kterou se vyznačují ruské knihy. Za hranicemi vesmíru leží oblasti, kde přestávají platit známé fyzikální zákony. Válečníci, uvěznění v nespojitosti společně s cizími bytostmi a podrobení psychomorfickým. JAGA má kromě přípravy interních médií i dlouholetou praxi v realizaci produktů na klíč.


Jaga knihy

Kuchyňa a kúpelňa Veľký sprievodca od výberu štýlu po zariadenie. Kristýna Pýchová Jestliže si s jógou, stejně jako já, už nějaký ten čas tykáte, určitě jste někdy zatoužili dozvědět se o ní něco hlubšího. Josef Klára Fučila Szomolányiov, 24 slovenský.


Obsah knihy : Montované prvky Prostredie, ktoré vytvára architektúra, musí spĺňať nielen požiadavky funkčnosti a hospodárnosti, ale musí aj esteticky pôsobiť na človeka. Nakladatelství Jaga group Fungujeme! Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na našich výdejnách v Brně, Praze a Plzni. Debutovala povídkou Bądzioły. Jaga Rydzewska je polská spisovatelka a překladatelka.


Jaga knihy

Dobrodružný příběh o statečné holčičce Olze a zlé ježibabě ožívá v této knížce díky nádherným ilustracím An Leysenové. Ta vypráví tuto klasickou, půvo. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Redakcia Stanislav Botur e-mail: stanislav. Predplatné JAGA GROUP, s. Prajete si dostávať informácie o novinkách a akciách v našom e-shope? Napíšte nám vašu e-mailovú adresu a my vám jeden až dvakrát mesačne pošleme infomail s aktuálnou ponukou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky