úterý 15. listopadu 2016

Daruji vysavač

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. K vyzvednutí Praha Holešovice. Prodám hadici na vysavač Míele HSza 700.


Daruji vysavač

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Regulace síly vysávaní. Používám jiný, tenhle jsem měl ve sklepě. Látkový sáček do vysavače.


Zřejmě je potřeba koupit nový. Na vysávací tyči chybí jedno kolečko, ale dá se vysávat nebpo to oddělat. Dají se jím čistit různé podlahy, koberce, dřevěný nábytek, elektronika, závěsy, lustry, obrazy, spáry u obkladů, okna a rámy a mnoho jiných. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Daruji vysavač

Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Vhodný na běžný úklid i na nepravidelný úklid na chatě či chalupě. Daruji starší funkční sáčkový vysavač. Prodávám jen tak jak je nafocen v případě,že budete chtit hadici buď si můžete koupit neorig. Vysavač je v perfektním stavu.


Osobni předání a vyzkoušení na místě nebo můžu poslat. Popis: Dobrý den, vyhodila jsem nefunkční vysavač a zbylo mi po něm doma sáčků. Projděte si inzeráty daruji vysavac na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Scháním za odvoz vysavač jsem mama dvou děti samoživitelka kdyby se našla nějaka hodná duše budu moc ráda. Skříňka nízká (spodní díl knihovny) 140x40x6 knihovna 140x35x1vhodná k postavení na první skříňku, včetně 5xpolic, vyobrazeno rozebrané bez polic. Vše kvalitní pevné výrobky v dobrém stavu. Není určeno pro zájemce o otop, ještě dlouh. Věci, které chce jeden vyhodit, se můžou druhému hodit.


Nevyhazujme to, co může někdo jiný využít. Vnější dekor je drevo a vnitřní modrá folie. Zachovaly roky starý téměř nepouzivany. Ostatní - Eta vysavac bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Za odvoz daruji tři roky starý bezsáčkový vysavač Bosch Apollo Turbo Silent. Vysává dobře, ale potřeboval by asi důkladně pročistit - už není moc silent :) mob. ETA Aqualio Li-ion - používaný, sem tam oděrka, plně funkční. Včetně nástavce na vysávání matrací. Použít ho můžete jak na klasické vysávání větších ploch, tak na vysávání výše položených a hůře dostupných míst či malý.


Daruji vysavač

Poloautomatický vysavač s hadicí jak je na fotkách. Na filtraci chybí průhlednitko odpadu a manometr. Nabízím demo předváděcí vysavač prestižní a Top spolehlivé značky miele, vysavač je v top stavu po pár předváděcich ukonech , přislušenstvi nove nepoučite z hygienickych duvodu , veškere fitry včetně HEPA filtru vyměněny a vysavač dukladně vyčištěn v servise miele nez byl dán k prodeji po demo před.


Nabízím k prodeji zásobníky na bezobalové produkty systém 4eBin, využijete na drobné potraviny, cukrovinky, v prodejnách zdravé výživy atd Vše v naprosto perfektním stavu tzn 1 stav Sestava obsahuje Regály na zásobníky 2ks 110x50cm výška 230cm a rohový díl 60x50cm výška 230cm, stav a. PETROF-model 1Koncertino ořech tmavý leštěný,pěkný silný zvuk málo hraný po majiteli v ceně je nastěhování do patra a dovoz do 150km zdarma jinak po celé ČR jen za projeté palivo 7dní v týdnu,pedál s tlumícím moderátorem s originál s klíčkem,židlička,metronom,noty zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky