úterý 8. listopadu 2016

Jihočeské reality

Jihočeské reality

Nabídka téměř všech realitních kanceláří z jižních Čech na jednom místě. Soukromá inzerce zdarma. Jak zdarma inzerovat nemovitosti k prodeji a pronájmu?


Jihočeské reality

Nabízíme k prodeji atypický podkrovní byt dělený na dvě. Přednostní placené pozice na serverech České reality. Vám zprostředkuje prodej. Kupujete nemovitost, nebo hledáte pronájem a nechcete každý.


Jihočeské reality jsou tu pro vás. Působíme v jihočeském regionu na poli realitního trhu více než let. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Rádi zjednodušujeme podnikání druhým.


Sháníte byt, či dům v jihočeském kraji? Stále jste nenatrefili na nemovitost, která by byla tou pravou? Pak si prohlédněte naši nabídku a jednotlivé jihočeské reality. Naleznete zde jak bytové jednotky, tak domy nebo kancelářské prostory.


Pomůžeme vám najít co hledáte a to úplně zdarma. Pronájem bytu bez realitky a bez kauce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bytová jednotka nacházející se ve 2. Součástí našich služeb je zprostředkování bezplatného poradenství pro financování jihočeské nemovitosti.


Pak jsme se ale ponořili do práce, rozšířili jsme pole působnosti a najednou je tu spousta z Vás, kterým máme co nabídnout. Dobrý den, byl jsem velmi spokojen s prací Vaší kanceláře a zvláště pak pana Hynka Iry při zprostředkování koupě bytu. Jeho seriozní a profesionální přístup ve mě zlomil počáteční nedůvěru k tomuto způsobu obchodu a případně v budoucnu se s důvěrou obrátím opět na Vaši firmu.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Dům se nachází v obci Jesenice - Osnice, okr. Na začátku svého vzniku se věnovala inženýrské činnosti ve výstavbě a obchodu s realitami – INženýrská REalitní KAncelář.


Jihočeské reality

Největší nabídka nemovitostí v ČR. V letní sezóně účinkuje před Otáčivým hledištěm v českokrumlovském zámeckém parku. Prodej i pronájem nemovitostí je pro nás denní rutinou a oblast jižních Čech je naším zájmovým územím.


Vaše reality si zaslouží odbornou péči. Všechna práva vyhrazena. Provozovatel neodpovídá za obsah a aktuálnost inzerátů. Nemovitost je ihned obyvatelná.


Jihočeské reality

Dům o dispozici: obývací pokoj 15m², ložnice 12m², pracovna 5m², kuchyně m², jídelní kout 8m², koupelna s WC 4m² a možností rozšíření o půdní vestavbu. Jmenuji se Ivan Horňák, jsem realitní makléř a majitel realitní kanceláře REALITY HORŇÁK. Nabízím k prodeji venkovskou usedlost s velkým uzavřeným dvorem v klidné jihočeské vesničce Plasná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky