středa 30. listopadu 2016

Ecosun 600 gs

Ecosun 600 gs

Infrarotheizungen von Ecosun zum kleinen Preis. The elegant frameless, ultra thin, design means this infrared heating panel will fit in almost any location. It is suitable for both domestic and commercial applications.


Ecosun 600 gs

The front panel is made from 6mm safety glass, which is available in white, black or mirror effect. The Ecosun GS will enhance. Vzhled panelu tak může být maximálně přizpůsoben Vašim požadavkům. Panel Ecosun GS s potiskem je určen k pevné instalaci na stěnu. Pro stropní instalaci je nutný stropní rám (není součástí výrobku - najdete v příslušenství).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Konstrukčně je panel tvořen topnou fólií, elektroizolačními foliemi zvyšujícími bezpečnost výrobku a minerální izolací, která brání nežádoucím únikům tepla zadní stranou panelu. Gravelly Snow (jemné pískování).


Jedná o vynikající léty prověřený infrapanel, který nabízí maximální kvalitu při zachování velmi příznivé ceny. NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů. The slim design and large heating surface minimises convection and maximises efficient radiant heating. The panel comes complete with a mounting frame, which provides additional support when mounting it on the ceiling.


Obvod infrapnelov Ecosun G je tvorený rámom z eloxovaného hliníka. Pri infrapaneloch Ecosun GS nie je rám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ecosun 600 gs

Tento panel již skutečně není pouze vytápění, nýbrž designový doplněk všech interiéru. Ecosun 6GS platinum grey je ještě modernější a vybroušenější skleněný infrapanel než provedení ecosun G, a to pro svou čistou skleněnou linii bezrámového provedení. Jedná se o designový skleněný bezrámový infrapanel vybroušený do krásného lesku s příkonem 6W, který už není jen pouhým topným infrapanelem ale plnohodnotným designovým prvkem interiéru. Pre stropnú inštaláciu je nutný stropný rám (súčasť výrobku). Je to prevedenie mliečneho bieleho skla.


Najmä v kúpeľniach, ak je doplnený o nerezové madlo, stáva sa veľmi praktickým doplnkom. Potlač je vykonávaná vysoko kvalitnou. Panely sú chránené kapotážou s tepelnou izoláciou, čím sa zamedzuje únikom tepla do konštrukcie za vykurovacím panelom. Free Shipping Available. The supply leads of the panels are fitted with plugs.


Length of supply cables is m. Skleněné sálavé panely GS s tvrzeným sklem tl. Ich moderný elegantný dizajn môže byť skvelým doplnkom Vášho interiéru…. Všechny informace o produktu Topidlo FENIX Ecosun 6GS , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze FENIX Ecosun 6GS. Zavesiť si ich môžete na stenu alebo na strop a usporiť energiu oproti konvenčnému vykurovaniu.


Ich moderný elegantný dizajn môže byť skvelým doplnkom Vášho interiéru. Biele a čierne sklo bez rámu jednoznačne patrí do dizajnovo najvyhľadávanejšej kategórie. ECOSUN GS 600W popis, cena, porametre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky