středa 23. listopadu 2016

Mlýnek do vody

Mlýnek do vody

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mlýnek do vody

Krásná barevná plastová hračka do vany - mlýnek ve tvaru kraba. Hračka je vyrobená z kvalitního materiálu. S touto hračkou si Vaše dítě užije spoustu.


Sada tří měkkých textilních hraček do vody. Prodám - Krab mlýnek do vody , lokalita Hradec Králové. Baby chrastítko vodní žabka do vany 23cm mlýnek do vody pro miminko plast. Mlýnek je vybaven držátkem, jednotlivé části se točí a děti si ve vaně užijí mnoho zábavy. Zábavná hračka do vody - plastový mlýnek ve tvaru delfína.


Mlýnek do vody

Lze pomocí přísavek připevnit na stěnu. Velikost delfína cca cm. Plastový mlýnek pro děti na písek nebo do vody. Mlýnek v podobě delfína se vyrábí ve barevných variantách. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit.


Mlýnek na vodu krab 24cm dětský zábavný set se miskami do koupele plast. Mlýnek se připevní na vanu a děti pomocí dvou kelímků prolévají vodu. Jednotlivé části se pak točí a děti si užijí mnoho zábavy. Díky přísavce snadno postavíte hračku pevně do vany.


Mlýnek do vody

Stačí přilévat vodu do barevných mističek a můžete pozorovat, jak se mlýnek roztočí. Dítě si s ním může užít zábavu i mimo vanu. Mlýnek na písek a vodu se třemi lopatkovými koly, dělícím žlábkem a širokou základnou vyrobený z kvalitních plastů v Itálii. Pohyblivé šoupátko pod násypkou reguluje velikost otvoru, což bádavé děti v. Nafukovací sedátko do vody pro děti od jednoho roku. Sedátko se skládá z vnějšího a vnitřního kruhu pro větší stabilitu, pohodlnou opěrkou a měkkými okraji otvorů pro nohy.


A to tak, aby klamerky tvořily lopatky mlýnku. Mlýnek stačí upevnit do proudu vody tak, aby byl konec spodní lopatky ponořen a bude se točit. Vodní mlýnek z klamerek.


Maminky vědí, že Mlýnek do vody stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Lena Baby mlýnek vodní plast 15cm na koupání do vany.


Koupání se stane opravdovou zábavou s tímto vodním mlýnkem. Přelévej vodu přes důmyslný mechanismus a dívej se, jak voda proudí. Plastová žába do vany, kterou lze snadno připevnit přísavkami. Obsahuje i nádobku na vodu určenou k nalévání vody ve tvaru rybičky. Je vhodný pro děti od měsíců, které si s ním užijí spoustu zábavy.


Jejich koupání promění v zábavnou činnost. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky