pondělí 28. listopadu 2016

Biokrby biokamin

Keďže sa jedná o výraznú súčasť interiéru, vždy by mali svojím dizajnovým poňatím celkovú atmosféru minimálne dotvoriť a ešte lepšie oživiť. Ak začnete premýšľať nad kúpou takéhoto biokrbu, dovoľte nám. Milí naši klienti, diaľkové ovládanie krbu sme vyvinuli pre.


Pokiaľ z technickým alebo iných príčin Kupujúcemu nefunguje. Specializujeme se na biokrby (krby na biolíh). Naše krby spalují speciální bio-alkohol. Při hoření nevzniká žádný zápach. Prohlédněte si naše reference.


Okrem dizajnu, či už moderné, klasické, alebo rustikálné, majú aj výhrevnosť 3-kW, čo Vám vykúri jednu väčšiu miestnosť aj s kuchyňou. Najväčší výrobca biokrbov v EÚ s 10-ročnými skúsenosťami, cez 5typov krbov, výroba, biokrby na mieru, najmodernejší dizajn za najlepšie ceny. Promyslete, jestli bude pro vaše účely nejvíce vhodný závěsný, zabudovaný či volně stojící krb. Biokrby vyrábíme i na míru.


Biokrby biokamin

Nespadajú do toho aukčné a poškodené biokrby. Zabudovateľné biokrby sa môžu s použitím izolácie zabudovať do steny alebo iných materiálov. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez obmedzenia. Vaše zásielky sú naďalej štandardne doručované prepravnými spoločnosťami.


Tento je upravený tak, aby horel krásne žltým plameňom, bez dymu a škodlivých splodín. Nepotřebují komín, palivo do nich je ekologické, takže nevypouští spaliny a je bez sazí. Ak nájdete na inej www rovnaký biokrb za nižšiu cenu a pošlete nám odkaz na túto www, dostanete od nás ako darček vami vybrané biokrby za konkurenčnú cenu, zníženú o rozdiel medzi našou a konkurenčnou cenou biokrbov.


Biokrby biokamin

Vyberte si stolní, volně stojící nebo závěsný krb na zeď a užívejte si uklidňující pohled do živých plamenů. Největší výběr biokrbů najdete na FAVI. Prístup prostredníctvom MHD: - spod Mosta SNP dopravnou linkou č. Carrefouru - z hlavnej stanice linkou č. TESCU - z Rače linkou č. Existuje více jejich typů.


Variant stenového biokrby. Biokamin z čierneho žiaruvzdorného skla. Dodržiavajte bezpečnostné pokyny v pokynoch.


Biokrby biokamin

Populárne krby akváriá, ktoré odrážajú svetlo od ohňa, posilňujú hru zvýrazňovania. Ulica krbu na planéte Kin Dza Dza. Biopriestor pre stolové večery. Dekoratívna krbová sviečka. Moderný, rustikálny, závesný, voľne stojací, stolový, Zabudovateľný, na mieru.


Najnovším trendom tepla je biokrb bez komína. Nemá dlhú históriu fungovania na Slovensku, ale aj za tých pár rokov, čo je na trhu si našiel mnoho priaznivcov a stal sa obľúbenou ozdobou a tiež výhrevným telesom našich domácností, kancelárií, hotelov, reštaurácií či zimných záhrad. V pasivním domě je biokrb jediný možný použitelný krb, vzhledem k jeho ideálnímu výkonu. Zde není možné k vytápění používat klasický krb. Vytápění biokrbem je kromě alternativního vytápění pasivních a nízkoenergetických domů vhodné také pro montované domy, hlavně kvůli úsporám energií.


Biokrby biokamin

Aby naši zákazníci boli v čo najväčšom bezpečí, prijala naša spoločnosť prísne opatrenia v súvislosti s COVID-19. Zamestnancom je pravidelne meraná telesná teplota, všetci majú ochranné pomôcky ako rúška, rukavice a pravidelne dezinfikujeme pracovné prostriedky a nástroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky