pátek 18. listopadu 2016

Teplo vodivá pasta

Teplo vodivá pasta

Teplovodivé pasty skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Thermal Grizzly, ARCTIC, ALPHACOOL a dalších. Navíc je elektricky vodivá , což může působit problémy, pokud se dostane do kontaktu s piny integrovaného obvodu.


Hlavní účelem teplovodivé pasty je zaplnit malé povrchové nerovnosti styčných ploch mezi součástí, ze které chceme teplo odvádět ( Integrovaný obvod , výkonový polovodič , výkonový rezistor …), a chladičem. Jak jste si všimli na videu, pasta je roztlačována za pomoci sklíčka, což má napodobit chladič s hladkou základnou. Ale co takové chladiče s H. Některé firmy umí základnu vybrousit tak, že je dokonale hladká, ale najdou se i případy, kdy vznikají mezi jednotlivými heatpipes přepážky.


Nesilikonová tepelně vodivá pasta KPze syntetického, termického polymeru umožňuje rychlé a účinné odvádění tepla. Pasta je speciálně určena pro místa, kde není vhodné použít. Veškeré informace o produktu. Tepelně vodivá pasta pro elektroniku v tubě, 35g.


Nájsť kvalitné procesor do priestorovo malej skrine je náročne, ale Noctua NH-L9xje ideálne riešenie. Svojim kvalitným prevedením sa postará o dostatočné chladenie, ale zároveň udrží hluk na nízkych hodnotách. AMD procesory Gembird wifi repeater a teplo vodiva pasta redukce dvi na vga a lan kabel omlouvam se za to.


Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Hlavně nezapomeň, že nezávisle na tom co píšou markeťáci, tak to není žádná teplovodivá pasta. Je to prostě tekutý kov (mimochodem ten stejný jako v lékařském teploměru za 90kč ;) ), který je vodivý, takže si dej opravdu velký pozor, aby ti někde po desce nezůstala běhat kulička.


Stejně jako původní Céramique, Céramique používá pouze keramické složky, takže není elektricky ani kapacitně vodivá. Tri-lineární složení z oxidu uhličitého, oxidu zinečného a nitridu boru. Ceramique je teplně výkonný a velice stabilní díky nové sm. Bezsilikonová teplovodivá pasta HEAT SINK PASTE s vysokou tepelnou vodivostí obsahuje velké množství… Měření teploty v elektronice, strojírenství, výzkumu. Leštiť povrch do dokonalosti je pri dnešnej produkcii čipov takmer nemožné a preto je úplne bežné, že tieto povrchy nie sú dokonale rovné.


Viacerým ľuďom stačí pasta , ktorú priloží výrobca k chladiču, alebo už je pred aplikovaná na chladiči. Ve svých vlastnostech slouží jako dobrý tepelný vodič, takže se často používá ke snížení teplotní odolnosti mezi dotykovými plochami součástí počítače. Jinými slovy termální pasta KPT-vyplňuje všechny nepravidelnosti chladiče a procesoru, čímž snižuje jejich ohřev (o několik stupňů). V nesnadné situaci Vám zboží stále expedujeme beze změň.


Z důvodu ochrany našich zaměstnanců a zákazníků je dočasně zrušena možnost osobního odběru. Chcem dostávať informácie o zľavách a akčných ponukách Ak nechcete aby Vám unikli informácie o novinkách, zľavách a akčných ponukách, dajte nám súhlas na ich zasielanie. Pro správné fungování e-shopu zapněte ve vašem webovém prohlížeči JavaScript. Silikonová pasta EL- Transparent - 25ml Silikonová pasta průhledná elektro 25ml, pro standardně namáhané polovodiče Konzervuje gumu, chrání elektrické.


Je třeba poznamenat, že tato tepelná pasta můžeProdává se jak ve zkumavce, tak v malé nádobě. Pokud jde o cenu, g gram KPT-stojí asi rublů. U trubky je nutné rozložit přibližně dvakrát více, protože jeho hmotnost činí gramů.


Tato teplovodivá pasta s VYSOKOU TEPELNOU VODIVOSTÍ je tepelněvodivá kontaktní pasta ve formě vazelíny obsahující velké množství tepelně vodivých oxidů kovů. Tato kombinace zajišťuje vysokou tepelnou vodivost, nízké tekutost a vysokou tepelnou stabilitu. Tepelne vodivá pasta pre regeneráciu tepelných poistiek a senzorov.


Modely Bruder nejen pro Vaše děti. Sinter heatpipes mohou díky speciálnímu kapilárnímu systému přesunovat teplo i proti gravitaci Tzn. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky