pondělí 14. listopadu 2016

Elektrické podlahové topení fénix

Elektrické podlahové vytápění je jedním z nejrozšířenějších způsobů využití elektrických topných kabelů. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. Elektrické vytápění se oproti teplovodnímu vyznačuje snazší instalací, vyšší flexibilitou.


Realizace elektrického podlahového vytápění Fenix v nízkoenergetickém domě, topné kabely se připevňují na připravenou tepelnou izolaci z pěnového polystyrenu. Stavbu realizuje firma Daniel Kozel - DK podlahové vytápění FE.

Nejekonomičtější vytápění pro váš nízkoenergetický dům. This feature is not available right now. Please try again later. Speciální podlahové izolace F-BOARD vám pomohou výrazně zkrátit dobu k prohřátí podlahy na komfortní teplotu. Jedná se o speciální podlahové izolace z extrudovaného polystyrénu, určené jako doplněk pod topné rohože a topné kabely Ecofloor.


Podlaha, ve které je instalováno elektrické podlahové vytápění, se při. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou. Elektrické topení (zvláště pro nízkoenergetické domy) se dnes řeší především jako velkoplošné podlahové nebo stropní vytápění, přesto elektrické konvektory stále nacházejí své uplatnění.

Kvalita, tradice, přesná regulace a velmi příznivé ceny - to vše nabízí konvektory od společnosti FENIX. Elektrické přímotopné topení Fenix - topné rohože, topné kabely, topné folie, přímotopy, sálavé přímotopy, sálavé topné panely, infrapanely. Ceny pro velkoodběratele a realizační firmy, množstevní slevy. Podlahové vytápění - návrh, poradenství, diskuze.


Mám byt v panelovém domě a chci elektrické podlahové topení v koupelně, co mi doporučíte? Odpověď: Jelikož podlahy v panelových domech jsou špatně tepelně izolované, doporučuji nejprve na podlahu položit izolační desky F-board. Tyto desky slouží jako dodatečná tepelná izolace a výrazně urychlí dobu náběhu podlahy.


Videa, ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Tepelnou pohodu v celém domě tak budou zajišťovat výrobky z produkce FENIX Jeseník - pro REP-HOUSE bylo navrženo převážně podlahové vytápění foliemi ECOFILM, v koupelnách a kuchyni pod dlažbou pak topné rohože ECOFLOOR. Ve dvou místnostech autor navrhl stropní vytápění foliemi ECOFILM C. Nabízená PE folie je navinuta na lepenkové dutince, návin je zabalen do plastového sáčku.


Použití: Pod plovoucí podlahy do vlhkých prostor (koupelny), kam nelze použít folie ECOFILM. Hliníkové topné rohože pod plovoucí podlahy do vlhkých prostor (koupelny). Použití: Velmi tenké elektrické podlahové topení nebo doplňkové vyhřívání podlahy se suchou montáží pod laminátové plovoucí podlahy.


Volit můžeme mezi přímotopným, smíšeným nebo akumulačním způsobem vytápění.

Tyto systémy se liší v míře akumulace tepla do podlahy, tedy v tom, zda je použita betonová. Dynamický růst vyžadoval rozšíření struktury společnosti a tak vznikl holding, který je tvořen sedmi obchodními společnostmi a je jedním z největších evropských výrobců plošných elektrických topných systémů – své produkty vyváží již do více než zemí, ležících na světových kontinentech. Obecně platí, že v zemích s převažující výrobou elektrické energie z pevných paliv a zemního plynu je elektrické vytápění pouze doplňkem v rozsahu cca 10– vytápěných objektů, v zemích s převažující výrobou energie z jádra a případně obnovitelných zdrojů energie hraje elektrické vytápění velmi.


Jsme autorizovaným partnerem firmy Fénix , předního českého výrobce v oblasti elektrického topení. Stejně jako u teplovodního podlahového topení se jedná o systém velkoplošného nízkoteplotního vytápění stavby. FENIX JESENÍK Tradice, zkušenost, nadstandardní záruky – to vše nabízí značka FENIX.


Jsme potěšeni Vaším zájmem o naše elektrické topné systémy. Nabízíme Vám ucelený sortiment elektrických topných systémů a jejich regulace od klasických konvektorů až po nejmodernější a nejefektivnější velkoplošné podlahové. Služby: Autorizovaný partner. Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění Fenix TFT.


Navštivte náš obchod elektrické podlahové topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky