pondělí 28. listopadu 2016

Třídílný žebřík

Třídílný žebřík

Třídílné hliníkové žebříky - jedná se o nejprodávanější typ hliníkových žebříků, který použijete jako příložný žebřík , štafle, výsuvný žebřík nebo výsuvné štafle. Nabízíme i žebříky v hodné pro použití na schody. Třídílný žebřík je praktické zařízení pro provádění různých prací ve výšce Trojdílný posuvný žebřík - žebřík , samozřejmě, tam je téměř každá garáž, sklad a dokonce i ve výrobě. Tento druh nástroje dokonale pomůže při různých druzích práce, včetně oprav, dokončování, konstrukce a dokonce i za.


Univerzální třídílný žebřík pro všestranné využití v domácnosti. Splňuje evropskou normu EN131. Je dodáván bez namontovaného stabilizátoru, který je součástí. Hliníkový žebřík 3xpříček ALPOS.


V provedení profi je možno použít jako výsuvný štaflový žebřík , štafle nebo opěrný žebřík. Monto-Profi 3xpříček nový model Třídílný žebřík s praktickou čtyřnásobnou funkcí jako příložný, výsuvný žebřík nebo dvoják a dvoják s vysunutým třetím. Certifikace TÜV Rheinlan EN 131. Tribilo 3xpříček Skladem.


Třídílný žebřík

Teleskopický žebřík GGA-TZ11–2M váží kg, má max. Původně je vyvinutý pro profesionály a vyznačuje se dostatečně pevnou a odolnou konstrukcí, díky systému duralových profilů. Vyhledávané jsou především právě pro tuto možnost práce ve volném prostoru (bez opření) až do výšky m jako dvoják s vysunutým třetím dílem.


Při použití jako třídílný výsuvný opěrný žebřík je dosažitelná pracovní výška až 1m. PROFI třídílný hliníkový žebřík. Trojdílný žebřík vyniká svou univerzálností a rychlou a snadnou manipulací. Lze použít jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý výsuvný a samostatně stojící žebřík. Gtřídílný 1m 3xpříček Žebřík Gmá maximální výšku metrů a každý jeho díl má příček.


Třídílný žebřík

Oblíbený především pro možnost práce ve volném prostoru. Hodnocení produktu: (). M nerez (1m) DIN 9TP A2-50. Vítejte v internetovém obchodu Aldoshop. Vaši domácnost a zahradu.


Lze jej použít jako výsuvný štaflový žebřík , štafle nebo opěrný žebřík. Ručně výsuvný hliníkový žebřík pro domácnost najde uplatnění v domě i na zahradě. Gtřídílný 6m 3xpříček Zobrazit X Žebřík Gmá maximální výšku metrů a každý jeho díl má příček. Třídílný hliníkový žebřík , který lze jednoduše použít také jako štafle, štafle s vysunutým třetím dílem nebo dlouhý žebřík tvořený ze tří dílů. Třetí díl žebříku je odnímatelný a je možné jej také použít jako jednoduchý krátký žebřík.


Kvalitní třídílné žebříky vhodné pro práci do výšky až metru. Všechny nabízené typy třídílných žebříků jsou certifikovány a odpovídají platným normám. Potřebujete dosáhnout do výšin? Naše nabídka žebříků a schůdek z klalivních a odolných materiálů Vás jistě uspokojí. V našem e-shopu Superdiskont.


Multifunkční pracovní plošiny či plošinové vozíky, které se nejčastěji používají při montážích, údržbářských a revizních pracích ve výškách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky