čtvrtek 10. listopadu 2016

Elektrocentrála honda bazar

Elektrocentrála honda bazar

Journey to the Extraordinary! Generátor honda EU 10i - elektrocentrála Extrémně tichý, lehký a velmi robustní mobilní generátor značky honda s 4-taktním motorem, generátor běží na bezolovnatý benzín. Doba provozu, v závislosti na typu spotřebičů v rozmezí až hodin U generátoru je použitá technologie měniče, která poskytu.


Elektrocentrála honda bazar

Dům a zahrada - Elektrocentrala honda bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Elektrocentrala honda bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Je po kompletním servisu, nový olej.


Byla používaná jen v zimě,když se ve stodole řezalo na cirkulárce dřevo. Elektrocentrála je plně kapotována s krytím IPa slouží primárně jako záložní zdroj el. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Kategória Generátory - bazár.


Vyberajte z 2inzerátov. Dom a záhrada - Elektrocentrala honda bazár. Auto - Elektrocentrala honda bazar. VA) Palivo Natural Startování ruční Typ motoru HONDA GX390. Nákupné centrum POMOCNIK.


Elektrocentrála honda bazar

Honda Motor Company, Ltd. SK Vám prináša široký sortiment náradia , strojov a príslušenstva popredných svetových značiek. Vojenská elektrocentrála. Mobilní elektrocentrála PFA 35kVA.


Prodám elektrocentrálu Einhell BT-PG 850. Ostatné - Elektrocentrala honda bazár. Filosofií značky HONDA je nabídnout stroj s garantovaným výkonem a parametry. Ikdyž má distribuční síť v naší.


Elektrocentrála honda bazar

Maximální výkon kW, provozní výkon kW. Snadno ovladatelná, lehce přenosná, kompaktní, tichá s velmi úsporným provozem disponuje zvukově izolovanou kapotáží, doplněnou moderním a výkonným tlumičem pro snížení provozního hluku na minimální možnou úroveň. Bez problému by utáhla rodinný dům včetně vaření a topení. Stroj je po kompletním servisu - oleje, filt.


Autobazar a motoinzerce, autoinzerce všech modelů automobilů, náhradní díly bazar. Nová inzerce je tu pro vás. Zkuste Agrobazar nebo inzerci motorek - motorky bazar. Celý stroj je vyroben v r.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky