úterý 8. listopadu 2016

Krbová kamna s vložkou

Vám již řadu let nabízí kvalitní krbová kamna a krbové vložky od kanadských společností Regency, Pacific Energy a Napoleon. Nabízíme pouze ověřené výrobce, kteří dosahují světových kvalit a mohou nabídnout designová a přitom plně funkční kamna a vložky. Krbová kamna ,vložky a sporáky Nordica. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá.


Kachlová kamna na dřevo s litinovou vložkou. Klasické krby i krby s vložkou jsou na rozdíl od krbových kamen také mnohem náročnější na instalaci, jejich účinnost je přitom v porovnání s krbovými kamny srovnatelná. Existuje vícero typů krbových kamen.


Od kachlových přes litinová až po plechová, primárně se však dělí do. Jako každá kamna v Rusku to bude srdce domu, které se bude shromažďovat po celé rodině, vytvoří náladu pro milovníky a zahřeje navrátilce z ulice. Využít je přitom možné klasických krbových kamen, ale populárními se stávají i rohová krbová kamna s výměníkem, která šetří místo v interiéru.


Zpravidla jsou využívány. Zde jsou krbová kamna HETA vyvinuta a vyráběna od nápadu až po hotový výrobek. Klasický krb s vložkou nebo krbová kamna dokážou efektivně vyhřát dům, a přispět tak ke snížení částky, kterou platíme za topení. Protože však velmi často převažuje estetická stránka věci nad stránkou technickou, spěje taková situace nevyhnutelně do bodu, kdy se z krbové vložky stane časovaná bomba.


Teplovodní krbová kamna ( s výměníkem na vodu) vám umožní napojení na soustavu s radiátory, podlahové topení nebo ohřev užitkové vody. V praxi to znamená, že vám krbová kamna s teplovodním výměníkem budou ohřívat vodu, která půjde do radiátorů, podobně jako když topíte třeba plynem. S dnešním standardem, jak se se staví nové domy bylo potřeba toto upravit, a proto se tento poměr změnil a moderní výrobci krbových kamen s výměníkem jdou tomuto trendu naproti. Proto se již začala vyrábět krbová kamna s výměníkem s jinými parametry. Oprechtík do Oprechtic ve Slezsku – nyní s akční slevou.


Krbová kamna s vložkou

Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu. Součástí krbové vložky je druhý plášť.


Vložka je na nožičkách, pod vložkou je umístěn ventilátor, který nasává vzduch buď z prostoru nebo z vedlejší místnosti (nebo kombinuje obě možnosti). Díky modernímu a inovativnímu zpracování konstrukce teplovodního výměníku je spalování v tomto typu krbových kamen na vysoké úrovni s účinnosti běžně přes. Při hoření vytvářejí tepelnou energii kterou pak sáláním, nebo konvekcí (horkovzdušným prouděním) ohřátím vzduchu předávají do vytápěné místnosti.


Na trhu jsou krbová kamna s max. Pokud máte v domě dostatek prostoru, můžete si vystavět krb s krbovou vložkou. Tímto důvodem je nový zákon č. O ochraně ovzduší a související předpisy. A oproti novým kotlů na tuhá paliva a biomasu vyšších emisních tříd a krbových obestaveb s teplovodní vložkou vycházejí právě krbová kamna s teplovodní vložkou finančně výhodněji.


Přitom však mohou sloužit úplně stejně. S krbovou vložkou lze vytápět i větší prostor nebo celý dům (zejména s výměníkem, ale o tom později). Nevýhodou je i zde větší finanční a stavební náročnost. Při výběru krbových kamen je nejdůležitější se zaměřit na jejich výkon.


Ještě dříve se ale musíme rozhodnout, zda chceme kachlová, nebo plechová. Pomocí krbových kamen můžete vytopit nejen jednu nebo dvě místnosti, ale i celý dům. Stačí si pořídit krbová kamna s teplovodním výměníkem. Na něj lze totiž napojit jak teplovzdušné rozvody, tak radiátory a podlahové topení.


Dokonce pomocí něj lze ohřívat vodu. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem, která dokáží vytopit více místností a ohřát vodu nebo klasická krbová kamna bez výměníku.


Krbová kamna s vložkou

Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky