pondělí 28. listopadu 2016

Kemp u vikinga

Posts about Kemp U Vikinga. Marta Čern á added a new photo — at Kemp U Vikinga. Wsports added a new photo — at. Platba platební kartou v současné době není možná.


Půjčovna lodí bude otevřena od 1. Vodácký materiál: plastová kánoe Vydra a nafukovací loď Pálava je pro lidi, plastová loď Tukan je pro lidi - dva dospělí a jedno málé dítě, rafty Colorado Rjsou vhodné pro - osob, rafty Colorado Rjsou vhodné pro - lidi, dále máme k dispozici - stovky pádel. Kemp je v nočních hodinách hlídán noční službou. Snažíme se tak předejít krádežím lodí, pádel a dalšího vodáckého vybavení. Pro předastavu Vám předkládáme několik fotek jak to u nás vlastně vypadá. V případě, že vlastníte nějakou pěknou fotku, kterou jste pořídíli u nás na tábořišti, můžete nám ji zaslat.


Rezervace je platná od doby jejího potvrzení z naší strany. Kemp U Fíka - Nahořany Náhořany, Český Krumlov, Kemp U Fíka je součástí loděnice Ingetour Nahořany a nachází s. INFORMACE, ceny, foto, hodnocení, ubytování. Get address of Kemp U Vikinga - Větřní, submit your review or ask any question about Kemp U Vikinga , search nearby places on map. Kemp poskytuje standardní služby (sprchy, parkoviště, prostor pro stany a ubytování v chatkách). Vítejte v kempu u Vikinga.


Aktuální ceník pro vodácké tábořiště kemp Viking. Ceník ubytování , ceník lodí a raftů půjčovny lodí a raftů Odyseatour. Komě jídelního lístku můžete také kouknout na nápojový lístek. V hlavní sezóně (červenec, srpen) bývá nejvíce obsazen ve dnech středa, čtvrtek a sobota.


Vltavy v obci Zlatá Koruna. Větší skupiny je vhodné objednávat předem. From Mapcarta , the free map.


Get address of U Vikinga - Větřní , submit your review or ask any question about U Vikinga , search nearby places on map. Hospoda u Vikinga František Majer Na Pískárně GPS: Lat: 48. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Polsko - kemp Viking už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kemp nabízí ubytování v chatkách, ve stanech a nebo ve vlastních karavanech. Ochutnejte výbornou kychyň.


Nabídka piv: Pardál 11° Echt, Budějovický Budvar 12° Kroužkovaný, Budějovický Budvar 10° Cvikl nefiltrovaný, Budějovický Budvar 10°, Budějovický Budvar 11° Budvar 3 Budějovický Budvar 12° Tmavé, Budějovický Budvar 12°. Ubytování: kemp U Vikinga. Chatky jsou čtyřlůžkové (palandy).


Kemp Kemp Viking - František Majer nabízí ubytování v obci Kaplice, Jihočeský kraj. Kapacita kempu je cca 3osob. Na jejím břehu se nalezá náš kemp Viking, který Vám vedle standardních služeb jako parkoviště, ubytování, toalety, sprchy, nově nabízí ubytování v 4L chatkách i výbornou domácí kuchyni. Zde je možné příjemně se ubytovat.


Nahořanech můžete ubytovat v třípokojovém apartmánu se sociálním zařízením. Jsme novými majiteli původního občerstvení U Jury, nyní hospůdky U Jury. Těšit se můžete na hotová jídla a dobré pivko!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky