středa 30. listopadu 2016

Štěpkovač za auto

Štěpkovač za auto

Skorpion 3SDB je bubnový štěpkovač v podobě speciálního přívěsu rčený pro štěpkování dřevitého odpadu s průměrem do 2mm. Velký prostor pro nakládání dř. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Při drcení se větve vkládají zezadu traktoru a štěpky se foukají do boku. Motor je po seřízení, připraven na sezonu. Vozík se jednoduše může předělat jako kára pro tažení za kouli.


K dispozici mám ještě převodovku DSK 3částečně poškozenou, původní štěpkovač bez nožů a primárního převodu , obraceč sena typu čert a. Možnost přidat pas na vlečku. Prodám tažený štěpkovač za auto WCs diesl. Nakupte štěpkovač za traktor od ověřené firmy, včetně záručního a pozáručního servisu a dopravy až k vám. Nabízíme také náhradní díly. V jeho ústrojí je válec hvězdicového tvaru (odtud pojem válcový drtič větví), který má z druhé strany kovovou stěnu a je sní ve velice těsném kontaktu.


Větve se v tomto místě štípou na malé části a. Válcový drtič větví - štěpkovač spolehlivě nařeže větší větve na štěpky, které pak lze využít jako palivo do kamen, nebo jako náhražku za mulčovací kůr. Nožový drtič větví - rozemele větve na jemnou drť. Tu pak můžete vložit do kompostu.


Solnice a mezi její hlavní specializace patří manipulační technika a komunální technika, kterou nabízí v širokém výběru včetně odborného poradenství a servisu. Dobrý den,chtěl bych se zeptat na životnost a opotřebení nože,jestli a zda je vůbec možné si doma hlavici nabrousit či seřídit,aby stroj po nějaká době větve pouze ,,nežvýkal. Dále bych se chtěl zeptat,co se stane,pokud se do stroje dostane větev větší,tvrdší než stroj dokáže zpracovat. Za odpověď předem děkuji.


Velmi robustní konstrukce. Nezávislost na přívodu elektrické energie. JH, Klaster Hradiste Nad Jizerou, Liberec, Czech Republic.


Stránka o štěpkovačích JH-a JH-a všech jejich modifikacích. LASKI LS 1T zvládne zpracovat kulatiny do průměru 1mm. Jak takový štěpkovač pracuje? Ozubené kolo se na jedné straně přitlačuje na kovovou desku a tím drtí větve na drobné kusy. Obdivuji a oceňuji přístup vaší společnosti a ochotu nám důchodcům (můj případ) umožnit nákup takových pomocníků.


Štěpkovač za auto

Ochota a fundovanost prodejců je také vysoké úrovni. To se nedá říci o zaměstnanci servisu Ostravě u Globusu, kde jsem si zakoupil tři šrouby k sekačce Adela. Doma jsem zjistil že jeden šroub. Je určeno k převozu i za osobním automobilem (váha 800kg). Stroj má vlastní českou RZ, pojištěno jako přívěs za osobní automobil nad 750kg.


RAPIDO určitě potěší všechny majitele malotraktorů VARI s pohonnou jednotkou. Pouze na objednávku, osobní odběr na našich pobočkách ! Pořiďte si výkonný štěpkovač URBAN model TRza traktor a zefektivněte produkci štěpky. Tento štěpkovač je určen pro připojení k tříbodovému závěsu traktoru.


Štěpkovač za auto

Auto - Štěpkovač bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky