pátek 28. dubna 2017

Restaurace u mlýna litovel menu

Aktuální polední menu , kontaktní údaje a otevírací doba. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! V současné době pouze pronajímáme plně vybavenou restauraci. Využíj ji mohou větší skupinky jako tábory, svatby, třídní srazy a další. Penzion s restaurací U Mlýna Zpět na.


Denní menu PENZION SOBÁČOV, Litovel , včetně otevírací doby, kontaktních údajů pro rezervaci či Vaše dotazy.

Podívejte se, co dnes vaří PENZION SOBÁČOV dobrého. Pořádáme firemní večírky, oslavy, Přijímáme objednávky na obložené mísy či celé rauty, chlebíčky a zákusky. Denní menu Bufet U Tadeáše, Litovel , včetně otevírací doby, kontaktních údajů pro rezervaci či Vaše dotazy. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali.


Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Třílůžkový s vlastní koupelnou Kč 1. Celodenně k dispozici restaurace s letní zahrádkou (speciality z udírny a grilu), možnost zakoupení snídaně nebo. Pro zájemce pořádají všechny druhy slavnostních akcí (promoce, rodinné oslavy, svatby, rauty, pohřební hostiny).

Těšit se můžete na vynikající kuchyni i obědové menu. Za pohodou do Starého Mlýna v Hynkově. Parkování pro hosty přímo u restaurace , vyjímka zákazu vjezdu!


Dovoz poledního menu - pouze příplatek -Kč za balení. Polední menu i stálý jídelní lístek. Menu nabízí především pizzy a další italské speciality.


Guests can enjoy the on-site restaurant. Some units have a seating area where you can relax. Certain rooms feature views of the garden or city. A flat-screen TV is available. Rodinný penzion U Starého mlýna - Litovel , Mlýnská 67 Rodinný penzion U Starého mlýna - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení.


Users rated this restaurant 3. Find on the map and call to book a table. Uspořádáme Vám rodinné oslavy, firemní večírky, přátelské posezení, svatby či promoce, které můžete prožít v soukromí našeho salonku s kapacitou osob nebo s využitím celé restaurace o kapacitě míst. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách rekreačního areálu U Mlýna , který se nachází v chráněné krajinné oblasti Český les, nabízí příjemné ubytování, restauraci a možnost odpočinku v krásném prostředí. Café restaurant Záložna se nachází v secesní historické budově na náměstí Př.


V pracovních dnech podáváme denní menu dle aktuální nabídky. Provozujeme restauraci s kapacitou hostů, letní terasou pro hostů a salónek pro 25.

Primary Menu Skip to content. Přemysla Otakara Litovel. Na místě je restaurace , terasa, bezplatné Wi-Fi a restaurace.


Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci a jiné poskytují výhled na město nebo do zahrady. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. U piva pěna klesla do minuty po položení na stůl.


Tim pádem je něco špatně a dávám si raději nealko. Horké maliny naservírovány pro mě v naprosto nevhodné sklenici, až jsme se zasmáli, ale to je věc názoru. Celkový dojepříjemné prostředí, dobře připravená jídla, příjemná obsluha a průměrné ceny.


VENKOVNÍ POSEZENÍ S UDÍRNOU A GRILEM. VÝBORNÉ ČESKÉ SPECIALITY. V okolí můžete navštívit hrad Bouzov, Litovelské pomoraví nebo Mladečské jeskyně a různé památky.


Restauraci najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky