čtvrtek 27. dubna 2017

Jak oklamat vodoměr

Jak zastavit vodoměr nebo snížit jeho označení, kdo zaplatí za překročení vody a co. Nejjednodušší způsob, jak oklamat vodoměr bez zvláštních dovedností,. Magnet může zpomalit otáčení čepelky a. Kdo si v létě pravidelně vyměňuje vodu v bazénu, nezaplatí stovky korun jako dnes, ale tisíce. Vítám vás u tutoriálu, jak si vynulujete domácí vodoměr , neodpovídám za případné pokuty, zranění, či poškození vodoměru, spíše je to jen proto, abyste to něk. Nekonečné otáčení počitadla vodoměru bylo původně vymyšleno kvůli snadnému zjišťování stavu počitadla v různých montážních polohách.


U většiny vodoměrů však lze. Jak oklamat vodoměr Ostrava − Lidé stále častěji riskují někdy vysoké pokuty a někdy i své zdraví a pokoušejí se vyzrát na plynaře či vodárenské firmy. Vim ze se daly oklamat meraky magnetama a proto nam je vymen. Naše zkušenosti ukazují, že přibližně každý dvoustý bytový vodoměr může být v současnosti vystaven podvodnému útoku, který má za cíl ovlivnit pomocí magnetů jeho činnost,“ sdělil Právu technický konzultant společnosti ista Vladimír Bureš. Podle mě jde o teoretickou diskusi, ne přípravu podvodu.


Před časem jsem si zjišťoval, jak jsou vyráběny střelné zbraně a zda je pravdivé, že jdou vytisknout na 3D tiskárně, ale neznamená to, že bych si takto nějakou chtěl vyrobit. Zkrátka jsem byl jen zvědavý, co je na tom tvrzení pravdy. Seru na to, bojovat s nima nebudu. Hledam zpusob jak mit taky kubiku. Myslím že magnety na měřáky nepomůžou, protože v měřákách jsou plastová kolečka.


Rozdíl je prúměrně mročně. Pokud se vodoměr otáčí, jde o únik. Méně častou variantou je napojení „jiného odběratele na Váš vnitřní rozvod vody. Jestliže vodoměr při testu stojí, může být zvýšená fakturace způsobena krátkodobým zvýšením spotřeby (celé odpoledne zapomenutý otevřený kohout v prádelně aj.), nebo vadnou funkcí vodoměru. My máme při součtu vodoměrů na bytech spotřebu 2kubíků a rozdíl.


Mnoho Čechů si podvodnými praktikami vylepšuje faktury za vodu. Odborníci odhadují, že až každý dvoustý vodoměr v Česku má na sobě. Už jsme dělali kontrolu - pouštěli vodu ze všech. Klasický suchoběžný vodoměr nemůže být z technického hlediska neovlivnitelný - má magnetickou spojkou a záleží pouze na síle magnetu, kterým se ovlivní a tím se zastaví a vodoměr nenačítá - proto je třeba aby dodavatel antimagnetičnost vodoměry byl schopen doložit atesty, které nám řeknou zda lze magnet, který je.


A už jste zkoušeli toto? A určit zastavil vodoměr , nebo ne, je to realistické a jednoduché. Veřejné služby mohou také odhalit skutečnost podvodu Jako komunální odhalit skutečnosti, instalaci magnetu na vodoměry.


Utility hledají delší dobu a přijímají různé způsoby, jak se vypořádat s bezohlednými spotřebiteli elektřiny, plynu, tepla a vody. Pozeraj najnovšie videá, komentuj a zdieľaj ich s priateľmi, alebo pridávaj tvoje vlastné videá na Free. Jak projít neohlášeným testem na drogy. Extra silný magnet nepoužívať na vodomer!


Stačí na to jen, aby na daný vodoměr bylo vidět, jak se točí, či ne. Opravdu to jde, ale způsob neřeknu. To zařízení k tomu má většina lidí doma.


Za dva měsíce jsem to s trávou trošku prehanela (3-5× týdně) po tom jsem na měsíce zvolnila (-3× týdně někdy ani to ne, jak kdy) teď jsem měsíc neměla ani sluka, jenže byl silvestr a já si párkrát potahla a nejspíše me čekají testy na moč , jak dlouho odhadujete v tomto konkretnim pripade než thc z moči zmizí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky