čtvrtek 6. dubna 2017

Vodní hračky

Vodní hračky

Skvělé další vodní hračky pro vaše děti. Potápěčské sety, vodní sprchy, nafukovací hřiště zabaví vaše děti na dlouhé hodiny. Děti si s vodními hračkami užijí mnoho zábavy. S některými výrobky se děti naučí rychleji a snáze plavat.


Vodní hračky

Při hraní ve vodě vždy dodržujte zásady bezpečnosti. Děti zaujme s pomocí vody a rozmarnými pohyby vodních zvířátek uvnitř podložky, v poloze na bříšku podporuje u dětí zádové svaly, svaly na nohách, na rukách i na krku. Značka: vše Alltoys Bestway Blackfire INTEX Kokido Mac Toys.


Seřadit podle: výchoz í Od nejlevnějšího Od nejdražšího Abecedně. Teplejší polovina roku je tu, konečně! Zahrada přímo vybízí ke hře. Hračky a hry na zahradu. Maxík má nejraději skluzavky a dětské domečky, ale rád si „zablbne“ i na prolézačkách.


Vodní hračky

Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek. Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Ať už se jedná o lehátko, plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo třeba bazénky pro menší a větší vodomily, kteří se chtějí jen tak ráchat, určitě jim tyto vodní hračky udělají. Vyplněním a odesláním formuláře souhlasíte s nezbytným zpracováním Vašich osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení v souladu s našimi Zásadami zpracování osobních údajů.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vodní hračky značky Aquaplay. Nerezové vodní hračky jsou výbornou atrakcí pro městské vodní parky, nebo dětská centra zejména pro letní měsíce. VODNÍ HRAČKY nakupujeme převážně z českých velkoobchodů.


Vyrábíme vodní kola, Archimedovy spirály, různé přelévací prvky, nebo drobné díly pro vodní cesty potůčky a hřiště. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Objevte svět nafukovacích lehátek, která využijete nejen na krytém bazénu, ale také na slunné pláži. Vláček, raketa, auto u vás v koupelně nebo na bazéně. Zábava pro děti v podobě vodních samolepek.


S vodní hrou s auty a loďkami zažijete S vodní hrou s auty a loďkami zažijete Vzhledem k mimořádným okolnostem nemusí Maxík doručovat hračky tak rychle, jak jste zvyklí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pomoci přísavek připevni vodní kolo na stěnu vany a nálevkou roztáčej vodní kola.


Vážení zákazníci, vzhledem k aktuální situaci v ČR bychom vás chtěli ubezpečit, že naše firma dělá maximum pro to, aby vaše objednávky byly odeslané co nejrychleji. Prodáváme jen to,co bychom koupili i našim dětem a svůj kvalitní sortiment dobře známe. Rodinná hračkárna se zaměřením na kvalitní české hračky a prodejna s největším výběrem školních batohů a aktovek v Praze.


Velmi oblíbená jsou nafukovací hrací centra, která v sobě různě spojují bazének, skluzavku, vodní rozstřikovací prvky i nafukovací hračky. Případně je možné různé zábavní a hrací prvky dokoupit samostatně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky