pátek 14. dubna 2017

Hakr magic 400

Hakr magic 400

Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today.


Základem je skořepina z odolného ABS plastu tvořící úložný prostor o objemu úctyhodných 4litrů, kam složíte i velký náklad nebo párů lyží či snowboardy. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. O nás Aktuality Nástrojárna Atesty Seznam prode. Základom je škrupina z odolného ABS plastu tvoriaca úložný priestor o objeme úctyhodných 4litrov, kam zložíte i veľký náklad alebo párov lyží či snowboardy.


Je vhodný pro převoz téměř jakéhokoli nákladu včetně lyží dlouhých maximálně 1cm. Hmotnost nákladu však nesmí přesáhnout kg. Magic Line 4je střešní box známé české značky Hakr Brno. Oboustranné otevírání pomocí. Strešné boxy Hakr predstavujú ideálny pomer medzi nízkou cenou, dobrou kvalitou, pekným dizajnom a praktickými vlastnosťami.


Hakr magic 400

K dispozícii máme pre Vás celoročne viac ako 5kusov strešných boxov okamžite skladom. Hakr Magic 4je vhodný pro každého, kdo potřebuje své auto jestě o nějaký ten pořádný kus nafouknout, aby se mu tam jestě hromada věcí vešla. Určitě doporučuji tento box.


Otevírání z obou stran je velmi praktické, už kvůli samotné montáži na příčníky. Velmi oblíbený velký střešní box, který potěší pořizovací cenou. Vzhledem k délce dnešních lyží má ideální rozměry na zimní dovolenou. Autobox Hakr Magic line 4- šedý matný.


Hakr magic 400

Tento box nabízíme také v lakovaných verzích Bílý lesk , Černý lesk. Boxy v lakovaném provedení disponují kvalitnějším ABS plastem víka - které je tak mnohem tužší, nekroutí se a box má tak delší životnost. Kvalitní autobox českého výrobce HAKR. Rozměry 199x74x42cm a objem 400l jsou garancí pro pohodlnou přepravu párů lyží nebo snowboardů do délky 185cm. Internetový prodej i kamenné obchody v Praze a Hradci Králové.


S výběrem střešního boxu Vám rádi poradíme. Parametry jsou zárukou pro pohodlnou přepravu párů lyží nebo 4. Хубавата аеродинамична форма в комбинация с елагентния черен гланц правят модела особенно атрактивен. Предвид размерите модела е подходящ за всички размери. Strešný box Hakr v praktických rozmeroch pre všetky Vaše potreby za vynikajúcu cenu. Moderný dizajn ladiaci s dizajnom nových automobilov.


Znížené dno pre lepšiu aerodynamiku. Obojstranné otváranie, zabezpečeí jednoduchšiu montáž, vykladanie a nakladanie vecí. A 2m hosszú box akár pár síléc vagy snowboard szállítására is alkalmas.


Kisebb autókra ideális. Hárompontos központi zárral zárható a maximális biztonságért. Máte hodně vybavení a malý kufr?


Pořiďte si kvalitní střešní box Hakr Magic 4! Můžete si vybrat hned ze čtyř barevných provedení. Двустранното отваряне е направено да улесни товаренето, монтажа и демонтажа. Střešní box HAKR Magic line 4šedý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky