pátek 14. dubna 2017

Pokojový termostat protherm návod

Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma. Rekapitulace nabídek a dostupných funkcí Termostat může být Hlavní nebo Vedlejší: Hlavní - „Hlavní“ pokojový termostat instalace má k dispozici všechny dostupné funkce.


Instalace obsahuje jediný „hlavní“ pokojový termostat. Obvykle je umístěn v hlavní místnosti obydlí. NÁVOD NA POUŽITIE SK Pokyny k dokumentácii 1. Dodržiavanie platných dokumentov ∙ Dodržiavajte všetky návody na obsluhu, ktoré sú priložené ku komponentom zariadenia. Jestli při tomhle zobrazení bliká dio-da v dolním rohu displeje a na displeji je zobrazen symbol Au, kotel ohřívá TV v externím zásobníku. PTje bateriově napájený pokojový termostat.


Podsvícený displej umožňuje ovládání termostatu i za tmy. Dodržiavanie súvisiacich podkladov Bezpodmienečne dodržiavajte všetky návody na obsluhu, ktoré sú priložené ku komponentom systému. Uschovanie podkladov Tento návod , ako aj všetky súvisiace podklady uschovajte pre ďalšie použitie.


Zoznámenie s termostatoVonkajší popis: Na prednom paneli vpravo je výsuvný kryt, ktorý po otvorení sprístupní ovládacie a nastavovacie tlačidlá. Pokojový termostat Protherm Thermolink P se doporučuje umístit do nejchladnější místnosti - ne však k oknu nebo radiátoru - tepelná funkce termostatu by tak mohla být narušena, což by způsobilo nedokonalé snímání teploty. Vodiče od termostatu by také neměly být vedeny vedle elektrických káblů, které by komunikaci mohly.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Značka Protherm je dlouhodobým lídrem na slovenském trhu ve vytápěcí technice. Své postavení si získala hlavně jako výrobce a prodejce kvalitních a spolehlivých výrobk ů ale i nadstandartními servisními službami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMEM S TÝDENNÍM PROGRAMEM Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii. Prvá činnosť sa spustí 00:a trvá, kým sa nedosiahne konečný čas nastavený v nasledujúcom kroku Navod na obsluhu. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičo termostat protherm pokojový návod.


Na stránce neleznete návody a manuály na Kotle - Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. V manuálním režimu měníte teploty (komfortní, úspornou) a lze nastavit dobu návratu, po které se termostat z manuálního režimu vrátí do nastaveného programu. Protizámrzný režiTermostat disponuje protizámrnou teplotou 7°C. Na zvýšenie ich teploty vplyvom zníženého ťahu reaguje termostat umiestnený v zbe ra či a kotol sa vypne (uzavrie sa prívod plynu do horáka).


Také v naší základní cenové třídě vám nabízíme vysokou spínací spolehlivost a malé rozdíly spínacích teplot. Dobry den, chcem sa informovat, mam kotol Protherm Medved KLZ 20. Kupil som ho ale ser technik mi vravel ze. UÎIVATELSKÁ P¤ÍRUâKA OBSAH P¤EHLED P¤EDSTAVENÍ INSTALACE PRACOVNÍ MODY AUTO, MAN, E. C až °C, rozlišení °C nastavení teploty 5. Termostat CNR TS-1Český návod k obsluze Termostat CNR TS-1je možné stáhnout ve formátu pdf v případě, že nebyl dodán společně s novým výrobkem regulace vytápění, ačkoliv je to povinnost prodejce.


Ml by tam ísť len termostat značky Protherm a mal by ho namontovať servisný technik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky