pátek 14. dubna 2017

Bojler dražice 300 l kombinovaný

Bojler je určen pro svislou montáž. Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm.


Kombinovaný ohřívač určený pro zavěšení na zeď o objemu 1litrů. Teplotní rozsah 0-stupňů Celsia.

Magnesiová anoda jako dodatečná ochrana proti korozi také prodlužuje. Hledáte kombinované bojlery ? Kvalitní kombinované bojlery na vodu Ariston, Dražice , Tatramat, objem 200l. ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody. Zdroj môžete meniť v závislosti od vykurovacej sezóny, výhodného nočného prúdu či výpadku.


Nevýhodou je vyššia nákupná cena. Ohrievače a zásobníky teplej vody, a bojlery Dražice Výrobky DZ Dražice vynikajú dlhou životnosťou, vysokým štandardom izolačných materiálov a kvalitou celkového spracovania. Rozměr (ŠxV) 53x1cm.

S digitálním ovládáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


S jejich pomocí dochází k ohřevu užitkové vody. Tento typ bojleru je schopen fungovat jako zásobník teplé vody ohřívané ještě jiným zdrojem. Při výpadku jednoho či druhého zdroje tak můžete ohřívat vodu bez problému dál.


Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví.


Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby, pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Doručujeme aj počas víkendu.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na. Cez zimu sa využíva kotol kúrenia.

V zime sa nemusí využívať elektrické vykurovanie bojlera. Obojživelný bojler Obojživelný bojler je ľudový výraz pre nepriamoohrevný bojler. Jedná sa o jednu a tú istú vec.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Ohrievač vody 300l Dražice OKC 3NTRR-BP Technický list na stiahnutie Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvomi rúrkovým výmeníkmi tepla - ohrev z externého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky