úterý 11. dubna 2017

Kotel geminox

Dosažení nedosažitelného předvádějí kondenzační kotle Geminox THRs ve své již čtvrté generaci. Toto číslo vypadá značně nevěrohodně, ale po přepočtu na topné dny v roce to představuje jeden start kotle každých minut. Z praxe ale víme, že ani minutové intervaly nejsou výjimkou. I laikovi musí být jasné. Listed below are all the manuals for Geminox.


Kotel geminox

Just click on the model or the Gas council number and the manual will download at the bottom of the page. After you have downloaded the manual double click on the download for the manual to open, if you want to save the download right click. Zcela unikátní vlastností kondenzačních kotlů THRi je možnost změny jejich výkonového. THRs sólo, Kotel s výkonovým rozsahem – kW je určen k vytápění objektů s velmi malou tepelnou ztrátou, tzn. Základní provedení bez přípravy teplé vody je možno doplnit o externí.


GEMINOX THRS kotel plynový kondenzační kW závěsný, disponuje vysoce kvalitními konstrukčními prvky, jako jsou například patentovaný nerezový hořák, nerezový velkoplošný. Tímto způsobem lze dodatečně získat až účinnosti. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Další nabídková řada představuje kondenzační kotle střední třídy - GEMINOX ZEM. Tyto kotle nové generace jsou dodávány ve výkonových provedeních 2-a 5-kW v provedení pro vytápění nebo v sadě s nepřímotopným zásobníkem TV o objemu 1litrů. Společnost Geminox patří mezi tzv. Své výrobky, které byly ze 1 vyvinuty a vyrobeny v mateřském závodě v St. Thegonnecu , produkuje i pro jiné firmy pod jejich značkami – například pro švýcarský Elcotherm , britský Hamworthy , německý Elco-Klöckner nebo rakouský Olymp.


Kotel zapálí a zhasne - lmu nedetekuje plamen (133) i když proud je kolem 18uA. Když ale kotel nechám do rána vypnutý síťovým vypínačem, ráno ho zapnu, zapálí a ohřeje tuv jak má i při ion. Další start (po vychladnutí tuv) už ale neproběhne.


Kotel ZEM 2-17C patří do modelové řady ZEM C – kotle jen na topení, s možností připojení externího zásobníku TUV Modelová řada plynových kondenzačních kotlů Geminox ZEM je ideální alternativou všude tam, kde buď nelze nebo není potřeba využít naplno všechny funkce špičkové modelové série kondenzačních kotlů Geminox THRi. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kondenzační kotle Geminox - revoluční technologie v úsporném vytápění. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ale jak jsem tuto diskuzi pročítal, tak jsem si všiml, že hodně majitelů kotlů Geminox si ztěžují na časté poruchy plynových regulátorů. Já mám tento kotel v provozu 10let a chyba 13 byla první závadou na tomto kotli. Po diskuzi se servisákem, který mi na kotel jezdí každý druhý rok, aby sešteloval správné.


Kotel geminox

Kompletní informace o produktech značky Geminox - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Geminox na jednom místě - Heureka. Plastový koaxiální odvod a přívod vzduchu ke kondenzačnímu kotli Geminox (Foto: autor) Kotel je ale téměř dokonalý, je malý, zvenku i pod krytem elegantní , pěkně provedený, má malé tepelné ztráty do okolí a dá se ovládat z PC nebo tabletu přes webové rozhraní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ten kotel byl ale nějaká levnější varianta do paneláků.


Zásobník by stačil objemově menší,. Regulace Opentherm umí mimo jiného i řídit kotel s přihlédnutím na. Bratislava, výhradný zástupca francúzskej spoločnosti GEMINOX pre Slovensko, priniesla na náš trh jedinečnú.


Kotel geminox

Nepřímotopné vysoce výkonné ohřívače. Gastech-Energi tilbyder gasfyr og beholdere af højeste kvalitet. Alle producenter har mange års erfaring. Se vores produktoversigt.


BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky