čtvrtek 20. dubna 2017

Teplovzdušná kamna prometheus

Teplovzdušná kamna prometheus

Již od samého začátku vyrábí a na trh dodávají výrobky té nejvyšší možné kvality, což v současné době oceňují nejen domácnosti v Čechách a na Slovensku, ale i nároční spotřebitelé ze sousedního Německa. Prodám nová teplovzdušná kamna na dřevo a dřevěné brikety. Teplovodná trubka x 1. Dvoukomorový systém spalování, přívod sekundárního vzduchu, oplach skla, velká vytápěcí schopnost a rychlost kvůli absenci izolantů. Nové kamna na dřevo a dřevěné brikety. Vysoká kvalita dílenského zpracování.


Přikládací cyklus (tvrdé dřevo) po - hod. Opětovné samozapálení dřeva v kamnech je možné i po hodinách. Využití a funkčnost bezkonkurenčních kamen Firebull v řezu, včetně popisku. Luxusní design kamen se skleněným průhledem umocnuje zážitek spalovaného dřeva. Mají též přední a zadní přídech vzduc.


Díky hospodárnému způsobu hoření dochází k vysoké úspoře paliva (až ) při srovnání s výkonem kamen bez dvoukomorového spalování. Krbová kamna jsou osvědčenou klasickou, která je známá jako alternativa krbových vložek. Náš sortiment je skutečně bohatý, díky čemuž máte možnost vybrat si přesně takovou variantu, která vám bude vyhovovat. A to s výměníkem či bez výměníku, stejně jako lze volit i kamna teplovodní, nebo teplovzdušná kamna.


Horkovzdušná kamna – teplo během okamžiku, radost po celý rok Dokonalý zážitek a příjemné pocity, které umí navodit praskající dřevěná polínka v ohni, si můžete dopřát každý den. Relaxační světlo ohně bezpečně schované v kamnech zajistí ideální atmosféru každého interiéru. Znal jsem kamna Bullerjan, ale chtěl jsem dát přednost českému vyrobku. Přední český výrobce kachlových a krbových kamen MIJAVA a BURRIAN, teplovzdušných kamen BRUNO a krbových vložek. Vytápěcí schopnost 1m účinnost spalování 7. Možnost přikládat větší i nerozštípaná polínka dřeva.


Do prostoru teplovzdušné komory musí být zajištěn přístup pro kontrolu a čištění kouřovodu. Naleznete zde kamna od výkonu až po masivních 1kW jak s ventilátorem, tak i bez ventilátoru. Všechna teplovzdušná kamna umožnují dvoukomorové spalování. W teplovzdušná kamna s keramickým obkladem. SATTAN MINI III - stojan KLASIK.


Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd. U nás najdete spoustu nejrůznějších typů teplovzdušných krbových vložek. Pro lepší pohodlí při vašem výběru, si můžete vybrat vložky podle průměru, materiálu, nebo výkonu. KANUK, teplovzdušná kamna na dřevo dokážou bleskurychle vytopit jakékoliv prostory.


Hodí se na chalupu, do dílny, do klubovny, stejně jako do restaurace nebo moderního domu. Jejich výjimečnou konstrukci tvoří plášť z trubkových válců, které jsou v přímém stylu s horkými plyny, a které neobsahují žádné prvky navíc. Jedná se o levný a čistý způsob vytápění. Ideální pro vysušení vlhkosti v bytě.


Teplovzdušná kamna prometheus

Následně si dávkují pelety. Dokážou hořet desítky hodin. Kamna se v požadovaném čase zapálí. RSS Kotle, bojlery, kamna.


Zde naleznete inzeráty s tématikou krbová kamna s výměníkem. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky krbová kamna s výměníkem, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky krbová kamna s výměníkem na Vámi zvolené téma inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky