pátek 14. dubna 2017

Cirkulační čerpadlo wilo star z15

Wilo Star Z Nova je přímým nástupcem cirkulačního čerpadla Wilo Star Z15. Wilo brings the future Wilo solutions for building services Wilo solutions for water management Wilo -OEM Solutions Global references Product Information. Skříň čerpadla je z červeného bronzu, kola jsou vyrobená z plastu vyztuženého skelnými vlákny.


Veškeré součásti přicházející do. Motor odolný proudu při zablokování rotoru, přišroubovaný pomocí přesuvné matice. Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla.


Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace. Free Shipping Available. Toto oběhové čerpadlo je vhodné jen pro pitnou vodu.


Hodnotenie produktu:. Příkon pouhých až wattů. Star -Z je určený pre prevádzku s tvrdosťou vody až do 20°dH. Více než let s Vámi!


Příprava teplé vody je z mnoha hledisek ostře sledovaným procesem. Oběhové čerpadlo Wilo Star -Z NOVA je určeno pro cirkulaci teplé pitné a užitkové vody v rodinných domech. Jedná se o vysoce účinné oběhové čerpadlo se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému. Sériová tepelná izolácia pre Star ‐ Z TT.


Další údaje viz typový štítek nebo katalog Wilo. Parametre Ostatné parametre, viď typový štítok alebo Wilo -katalóg. A tím nevyšší hygienický standar dlouhá životnost.


Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit a synchronním motorem odolným vůči zablokování Celý popis. WILO cirkulační čerpadlo Star -Z NOVA-A 230V, vč. Wilo - Star -Z NOVA je určeno pro cirkulační systémy pitné vody v průmyslu a technickém vybavení objektů a je vhodné pouze pro pitnou vodu.


Systémy cirkulace užitkové vody a příbuzné systémy v průmyslu a technickém vybavení objektů. Toto obehové čerpadlo je vhodné len pre pitnú vodu. Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace. Mosazná skříň čerpadla, oběžné kolo z ušlechtilé oceli, hřídel z. Inzerát čerpadlo cirkulační WILO Star Z-NOVA v okrese Domažlice, cena 750Kč, od standikb na Sbazar. Popis: funkční čerpadlo na cirkulaci TUV.


Buy Wilo star zon eBay. WILO čerpadlo cirkulační TUV STAR -Z NOVA za cenu 12€ s DPH. WILO STAR - Z TT oběhové čerpadlo 1~230V, 50Hz, mokroběžné. G jmenovitá velikost PN druh proudu 1~ 2V max.


Kvalitní oběhová čerpadla SIGMA, SIGMONA a další značky. Cirkulační čerpadlo Wilo STAR -Z NOVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky