úterý 11. dubna 2017

Retro litinove radiatory

Litinové retro radiátory jsou pro mnohé symbolem stáří a mohutnosti. Ta je dána za prvé již zmiňovaným větším objemem vody v. Tradiční designové litinové radiátory především, z důvodů tradičního, dekorativního a reprezentativního vzhledu. Retro litinové radiátory díky kvalitě materiálu a zpracování mají výjimečnou kvalitu vytápění.


Historický design dodává radiátorům eleganci a možnost je použít v náročných interiérech. Liatinové retro radiátory sú pre mnohých symbolom staroby a mohutnosti. Disponujú väčším objemom vody a aj napriek nepatrne dlhšiu dobu náhrev majú výrazne dlhšiu zotrvačnosť v sálania. Cena za nadstandardní povrchovou úpravu nebo barvu litinového retro radiátoru se stanovuje vždy na základě konkrétní poptávky a konstrukčně-technických možností radiátoru.


V těchto případech se může prodloužit dodací lhůta o 2-týdny navíc. RETRO REVOLUTION: Industriálny štýl radiátorov RETRO REVOLUTION je obľúbený najmä architektov a dizajnérov. Radiátory jso unápaditm doplnkom napríklad v kaviarňach, pivovarských reštauráciách, nápaditých ateliéroch a bytoch loftového štýlu. Retro radiátory Bohemia R umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v nestárnoucím retro designu.


Retro litinove radiatory

Radiátory Bohemia R jsou tak vhodným řešením vytápění interiérů laděných do stylu retro či industry. Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství. Delivery To Home And Site Is Now Available For Radiators. Shop Radiators And Other Essentials At Toolstation. Doba, která se pod heslem „Vše nové“ zbavovala starých věcí, často krásných a velmi kvalitních, je pryč. Jako se vrací starý dřevěný nábytek, vzrůstá obliba litinových radiátorů.


Retro litinove radiatory

Navíc – retro prostě frčí! Retro liatinové radiátory ArtDeco sú vďaka veľmi dobrým akumulačným vlastnostiam vhodnou voľbou pre dlhotrvajúcivyhrievanie veľkých a chladných zámockých alebo meštianskych či sedliackych miestnosti, ktoré boli typické pre dobu od polovice až po začiatok storočia a vyznačovali so silným a robustným obvodovým murivom. Pozor, nyní jsou na trhu i velmi výkonné litinové radiátory Laurens inspirované retro stylem, které mohou být zajímavým a funkčním doplňkem s vysokým. V posledních letech se zvyšuje zájem o designové a retro radiátory. Zejména litinové a industriální retro radiátory jsou velmi oblíbeným prvkem.


Imaginative radiators of many colours, which will became the jewell of your interior. Retro topení - Retro radiátory z vinutých trubek určené k uchycení na zeď Radiátor k instalaci na výšku Šířka 2mm - trubky, výška až metrů Jedinečný retro design na míru Lze vyrobit na míru v nerezu Standardně barev radiátoru bez příplatku Možnost lakování RAL a NCS barev Radiátory vždy dodáváme s příslušenstvím k instalaci a přehledným návodem. Spiral s vysokým výkonem a dlouhou životností. Oblíbené retro radiátory vyrábíme ve variantách na zem nebo na zeď.


Retro litinove radiatory

Kvalitní české radiátory a konvektory vyrábíme pomocí moderních technologií pod značkou ISAN. Nabízíme nejnovější trendy i oblíbený retro design. S HOTHOT Exclusive velice ráda spolupracuji, protože dokáží vyrobit radiátory na míru ve vysoké kvalitě.


Vážím si také spolehlivosti a flexibility. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky