čtvrtek 20. dubna 2017

Slokov variant sl 23 d

Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou kolem kW. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 2kPa. Kotle byly dodatečně certifikovány na další palivo – hnědé uhlí, a to se stejnými výkony, jako na dřevo. Vám děkuje za rozhodnutí používat některý z řady kotlů na dřevo VARIANT SL D , na který je výrobcem vydáno prohlášení o shodě ve smyslu § 1 odst. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ja mám tento kotol už rokov a som s ním nadmieru spokojný. Jediné čo som už menil sú rošty a to iba dva krát,. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, spalovací komoru a výměník, kterým proudí spaliny ke kouřovému hrdlu. Kotel je svařen z ocelových plechů. W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kategorie značky Slokov.


Slokov variant sl 23 d

Nejnovější recenze značky Slokov. To zaručuje snadnou výměnu starš. Slokov Variant SL23D ( 4.emisní třída ) D kotel na dřevo - - D. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Koupim kotel slokov variant 2 27sl nebo33kw verzi D nebo Sl. D variant a nebo SL uhli o výkonu 27nebo33kw. W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen. Zakoupeno v Rychlá dodávka.


Hodnocení produktu: 1. Problémem může být to, že je kotel schopný poskytnout i. Koupim zánovní nebo starší kotel v dobrém tech. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Nutnost označení emisní třídy kotle. Najnovšie recenzie značky Slokov. SLOKOV VARIANT SL23D na HLEDEJCENY.


Tento produkt byl z naší nabídky odstraněn. Na kotel VARIANT SL je výrobcem vydáno prohlášení o shodě ve smyslu § 1 odst. W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen.


Nalezeno: 1produkt ů. Konektor do DPS Weidmüller SL 3. V kotli se nachází dva tyto rošty, první je ložen vodorovně a druhý ze šikma. Oba rošty jsou totožné a pasují do všech uvedených kotlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky