úterý 11. dubna 2017

Infračervené panely

Infračervené žiarenie neunikne cez okná, ba dokonca zahreje aj omietku, čím vzniká tepelná clona , čím sa znižuje tepelná strata z miestnosti. Dosiahneš tak výrazné úspory v porovnaní s konvenčným vykurovaním. Po namontovaní infračerveného kúrenia už nebudeš mať nepríjemný pocit studených nôh a môžeš zabudnúť na ľadové okná.


Infračervené panely

Topné panely Infračervené topné panely. Infračervené topné panely pracují na principu emise tepelného vlnění, které neohřívá vzduch, ale přeměňuje se na tepelnou energii po dopadu na tělesa, plochy, stavební konstrukce a také osoby. Sálavé panely (ako už názov vypovedá) využívajú pri svojej prevádzke prenos tepla sálaním. V podstate vyžarujú infračervené vlny, ktoré sú absorbované ľuďmi a predmetmi v okolí, pričom sa menia na teplo.


Okrem argumentu, že si pomocou infra panelov môžete ušetriť veľa energie, je infračervené kúrenie zvlášť zaujímavé jednoduchou inštaláciou, údržbou, životnosťou, flexibilnými možnosťami montáže a štýlovým dizajnom. Infra panely efektívne konvertujú elektrickú energiu na sálavé teplo. Infrapanely EkoTherm vytvárajú homogénne teplo v miestnosti, ktoré blahodarne vplýva na zdravie, ohrieva steny, podlahu aj ostatné predmety. Svojim dizajnom je infra.


Infračervené panely

Infračervené vykurovanie teda využíva princíp slnečného žiarenia uvoľneného do Vašej miestnosti. Další výrazným kladem tohoto druhu vytápění je postupné vysoušení zdiva a tím i zamezení tvorby nadměrné vlhkosti a plísní. A protože u infračervených topných panelů umístěných na zdi se sálavá složka do jisté míry snižuje kvůli tzv. Zlepšuje prekysličovanie a výživu tkaniva, zlepšuje regeneráciu, hojenie, účinne pôsobí proti starnutiu kože.


Infračervené pásmo zahŕňa celú škálu vlnových dĺžok medzi 7až jedným miliónom nanometrov (mm) a preto ľudské oko tieto vlnové dĺžky nemôže vnímať. Preto sú pre nás infračervené vlny neviditeľné aj keď vieme že sú, keďže ich cítime na koži. Drevoobrábacie stroje, infračervené panely a piliarska technológia svetových značiek.


Sú vhodné na vykurovanie rôznych dielní, hál, skladov, výrobných priestorov, atď. Vhodné sú aj pre vysušovanie objektov. Ffotovoltaické panely , Infračervené panely. Infračervené vlny neohřívají vzduch jako běžná topná tělesa (např. radiátory), ohřívají pouze předměty, nábytek a dostupnou plochu v místnosti. Od těchto prvků se pak začne ohřívat i vzduch.


Podobný systém vytápění můžeme najít například u kachlových kamen, která rovněž vydávají sálavé teplo. Topná deska do našich infrapanelů je z uhlíkových krystalů a vyzařuje infračervené záření z celé plochy panelu do vzdálenosti 5m. Panely mají tepelné pojistky a potřebné certifikáty pro prodej v EU. Panely jsou také jištěny proti vlhkosti ipa zrcadla do koupelen proti stříkající vodě ip45. Infračervené panely primárně ohřívají stěny, předměty a podlahu v místnosti, čímž dochází k akumulaci tepla v materiální části prostoru od kterých je dále ohříván vzduch.


Infračervené panely

Teplo je při vytápění nfračervenými panely FIRST rozmísťováno rovnoměrně od spodní části místnosti směrem ke stropu. Nabízíme kvalitní infrapanely HEAT DECOR s certifikací. Tyto topné panely jsou vyráběné ve velmi atraktivním designu. Opláštění infrapanelů je keramické, kovové nebo skleněné.


Kovové infrapanely s vypínačem lze montovat i na strop. Proč si vybrat infrapanely Heat Decor? Sklenené sálavé panely. Panely sa inštalujú na strop pomocou stropných rámov.


Sálavé sklenené panely Ecosun G sú určené predovšetkým pre vykurovanie interiéru, kde plnia nielen funkciu vykurovacieho telesa, ale sú aj dizajnovým prvkom. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Dopyt a počet spokojných zákazníkov v rámci infrakúrenia z roka na rok narastá. V našej ponuke nájdete kvalitné infrapanely prevažne od popredného Českého výrobcu FENIX. Vykurovacie panely na sklade.


Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. ROHNSON, Klarstein, DOMO a ďalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky