pátek 28. dubna 2017

Řízení topení

Moderní termostaty Flame pro řízení topení a regulaci topné soustavy. Zvyšování úspor topných nákladů. Jak jinak než přes platformu arduino…. Celý program řízení , je tak jednoduchý, že ho zvládne každý začátečník.


Řízení topení

Pro komfortní a hospodárné řízení teploty v jednotlivých pokojích. Centrální řízení pro elektrické topení Centrální regulace českého výrobce BMR Dovolujeme si Vám představit systém BMR RT pro centrální řízení elektrického vytápění rodinných domů, bytů, bytových domů, penzionů a dalších objektů. Nábízíme Vám možnost řízení podlahového topení pomocí moderní technologie od předního výrobce Tech Controllers.


Po zaslání orientační představy připravíme konkrétní nabídku pro Váš dům. Pokud nemáte centrální řízení podlahového vytápění s automatickou regulací dle teploty, je nutné si teplotu vody v podlaze a tedy teplotu vzduchu v místnosti. Topení jsem si pokládal sám a podle projektu jsem měl okruhů.


Řízení topení

Materiál jsem nakupoval u firmy HST Žichlínek kde mi to přepočítaly na okruhů a vše dodaly. Fólii , rozdělovač , 800m trubek , spony , dilatační pás a ochranné trubky atd. Fólii jsem položil na 18cm podlahového EPS ( 3x6cm ). Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v technické. Bezdrátová centrální jednotka regulačního topného systému Pocket Home pro ovládání elektrického topení v jedné místnosti.


Centrální jednotka řídí jednotlivé podřízené termostatické spínací zásuvky a bezdrátové spínače podle teploty v místnosti. Chytré topení bez ohledu na zdroj tepla. Je obtížné instalovat inteligentní systém řízení topení ? Na trhu je mnoho inteligentních systémů řízení topení. Od základních jednoduchých termostatů až po profesionálně instalované vícezónové topné systémy. Mohou ovládat radiátory, podlahové vytápění, přímotopy apod.


Řízení topení

Základem zónové regulace je řídící jednotka, která umožňuje ovládání až šestnácti různých zón, které lze ovládat až třiceti šesti periferiemi. Takže 650W na tento prostor musí bohatě stačit Bližší údaje dodám po ukončení zimní sezony topení je sledováno počítadlem provozních hodin. Topení je blokováno pokud jsou dvířka do výběhu otevřeny. Možno dálková správa s připojením přes GSM síť.


Regulace, ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Zabýváme se kompletním řešením požadavků na vytápění a chlazení rodinných domů, bytových domů a rezidenčních oběktů. Navrhujeme, montujeme, servisujeme tepelná čerpadla, klimatizace, solární systémy, automatické kotle na pevná paliva, podlahové topení , oběhová čerpadla a další.


Bezdrátový regulátor pro ovládání podlahového vytápění, podle požadované teploty v místnosti dochází ke spínání čerpadla (třícestného ventilu) pro jednotlivé topné okruhy. GSM komunikátory pro regulaci topení mají v sobě SIM kartu díky, které zasláním SMS povelu nebo zavoláním na jeho číslo můžete zapínat či vypínat vaše topení. Nabízíme celou řadu regulátorů od základních modelů až po regulátory pro rozsáhlé systémy či efektivní řízení systémů s více zdroji tepla a více spotřebiči. Pokud si přejete lze využít časové programy, které si nastavíte přesně podle Vašich potřeb.


Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Hořák je řízen elektronickou regulací, která umožňuje přizpůsobit. British Automotive- náhradní díly na Váš Land Rover.


Kompletní modul pro dálkové ovládání. Zkušenosti, rady a pracovní postupy ze stavby i rekonstrukce domu nebo bytu. Vám prozradí, jak postupovat při stavbě nebo rekonstrukci svépomocí a ušetřit statisíce korun. Webinář Merbon SCADA – anglicky.


Rádi bychom vás informovali o webináři na téma Merbon SCADA, který proběhne na našem kanále (odkaz na live školení doplníme). Kromě topení , klimatizace, větrání a ohřevu užitkové vody se Vám otvírají možnosti k ovládání i takových zařízení jakou jsou závlaha, venkovní osvětlení, filtrace bazénu, sauny nebo i vířivky - zkrátka všeho co chcete mít pohodně na dosah ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky