úterý 25. dubna 2017

Pytlované uhlí praha

Pokud se rozhodnete pořídit si u nás balené uhlí , nemusíte již navštívit žádné uhelné sklady. Uhlí už do sklepa skládat nemusíte! Snadná manipulace s pytlem i paletou, čistá práce i skladování. S námi dostáváte produkt, kterému je věnována maximální péče od prvotního třídění až po jeho doručení k Vám.


Připraveno je pytlované hnědé i černé. Kovářské pytlované černé uhlí vyniká nízkým obsahem síry, dobrým spalováním s optimální spékavostí.

Prodáváme a rozvážíme pevná paliva. Nabízíme hnědé a černé uhlí , koks, německé hnědouhelné brikety a doplňkově i pytlované dřevo a svazkové brikety. Cookies Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač , tak jako ostatně většina velkých internetových stránek.


Zabýváme se prodejem a rozvozem pevného paliva, nově sypaného štípaného DŘÍVÍ a kulatiny. Krbové dříví pytlované cca. Nízkosirnaté hnědé uhlí - volně ložené.


Produkty značky OK Paliva Vám přinášejí jistotu, že kupujete kvalitní výrobek přímo z našeho výrobního skladu. Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí , balené uhlí , brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety.

Ceník uhlí , palivového dřeva a dopravy. Jedná se o vysoce výhřevné uhlí s velice dobrým, spalováním. Uhelné sklady Agrodružstvo Katusice s dopravou a skládáním pásem přímo do Vašeho sklepa.


Provádíme rovněž prodej balených briket, uhlí a koksu. Jsme na trhu již dlouhou dobu a dlouholetá praxe je znát především na spolehlivosti a kvalitě našich služeb. Skládka paliva pasem do uhelny zákazníka.


Uhlí , kovářské uhlí , koks a brikety Vám dopravíme na místo určení putnou i pásem. Objednávky hodin denně na záznamník, mobil, fax, mail. Prodej veškerého tuhého paliva. Veškerý sortiment, který vám Ridera dodává jako volně ložené palivo, zakoupíte také ve formě baleného uhlí.


V e-shopu, na všech skladech a prostřednictvím vybraných řetězců zakoupíte prémiové balené palivo Ridepal nebo značková paliva producentů v 10kg nebo 25kg pytlích. Balené palivo - čistě až domů. Rozvoz zdarma do obce Nová Ves (okr. Praha -východ).


Pytlované , balené uhlí nejvyšší kvality. Uhlí zabalené do pytlů pochází výhradně z produkce Severočeských dolů a. Mezi rozhodující jakostní parametry, které odlišují. Naše společnost je na trhu pevných paliv již let a za tuto dobu si vybudovala na všech obchodních úrovních stabilizovanou skupinu dodavatelů i odběratelů.


Začínali jsme maloobchodním prodejem uhlí na skladě ve Slaném a postupem času se sortiment rozšířil o nejrůznější zásypové materiály i další služby.

Největší český distributor baleného uhlí s unikátní dopravou až k Vašemu kotli, navíc od tun doprava zdarma. Pytlujeme brikety, bílinské uhlí ořech kostku, ořech (do automatických kotlů) na přání můžeme napytlovat i jiný druh z našeho sortimentu. Pro naše zákazníky zajišťujeme dopravu pevných paliv, skládání uhlí dopravním pásem, skládání uhlí včetně donášky uhlí a to především pro okres Brno venkov a Brno město.


Kvalitu baleného uhlí a briket si jako výrobce a distributor balení. Vyniká především dobrým spalováním, při kterém zanechává minimální množství odpadového popela. Hnědé, černé uhlí a brikety nakupujte nyní s nejnižší cenou v jarní akci.


Bílinské uhlí a uhelné brikety. Obrovským trendem letošní topné sezony je pytlované uhlí. Cena paliva je dána kurzem EURA, dopravou od výrobce, DPH, spotřební daní a marží prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky