čtvrtek 6. dubna 2017

Brusná mřížka zrnitost

Brusná mřížka slouží k broušení a vyhlazování. Bona brusná mřížka průměru 2mm je určena především pro brusky Trio. Micro mesh brusná mřížka.


Nakupte brusné mřížky a hladítka za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí brusné mřížky a hladítka po celé ČR spolehlivě a bezpečně. BRUSNÁ MŘÍŽKA 93x280mm zrnitost 100.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obsah balení: 10ks brusné. Výhodou této mřížky je se při broušení měkkých materiálů nezanáší jako běžné brusné plátno. Cena za celé balení po kusech!


Brusná mřížka zrnitost

Pro broušení tmelených vrstev spár sádrokartonů. FUNGUJEME OPĚT NA 1 Naše prodejny jsou otevřeny pro všechny zákazníky. Vážení zákazníci, Přestože naši řidiči i kolegové z vyřizování objednávek pracují s maximálním nasaz. Mřížku lze využít pro opravu dřevěných podlah v tělocvičnách nebo sportovních klubech. Nižší číslo udává hrubší zrno a naopak.


Připevňuje se na speciální hladítko, které má svorky pro upevnění. Zrno - karbid křemíku, pro ruční broušení sádrokartonu, jemné štukové omítky, dřeva a kovů. Určená k broušení spojů sádrokartonů, brousitelných tmelů a vyrovnávacích stěrek.


Brusná mřížka zrnitost

TOPTRADE mřížka brusná , zrnitost 10 sada ks, 1x 2mm. Pro nákup je nutné se registrovat. Lze nanášet na kov, rez, dřevo a beton. Den Braven Konstrukční PU lepidlo je určeno pro lepení dřevěných konstrukcí. Prodej brusné mřížky na sádrokartony realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky.


Informace, které nám poskytnete, uložíme. Tyto informace použijeme jedině k tomu, abychom odpověděli na Vaše dotazy a mohli splnit Váš požadavek na seznámení se zbožím. Díky průchodné struktuře se mřížka nezanáší a dlouho brousí bez údržby.


P 8 , 1x 1mm, ks Silné stránky a užitekAž 4x delší životnost oproti standardním abrazivům DEWALT. Otevřená textilní struktura brusného roštu umožňuje účinné odstranění brusného prachu. Brousicí mřížka je konstruována tak, že na nosnou tkaninu ze… Hmotnost 2kg. Kvalitní brusný kámen střední zrnitosti na přebroušení již vytvarovaného ostří.


Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon. Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu! Mit der Verwendungen stimmen Sie den.


Brusná mřížka zrnitost

Výhoda mřížkové struktury proti běžným brousicím papírům spočívá v tom, že se nezanáší odbroušeným materiálem. Brusný mřížkový kotouč Klingspor 125mm se suchým zipem, zrnitost 120. Brusné houbičky a mřížky jsou podobné smirkovému papíru. Slouží nejčastěji k broušení barvy, laku, tmelu a dřeva.


Smirkové pletivo v naší nabídce můžete vyzkoušet zároveň s naším držákem, který zajistí svou rukojetí naprosté pohodlí a spokojenost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky