středa 19. dubna 2017

Dakon fb 26 náhradní díly

Dakon fb 26 náhradní díly

Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle.


Dakon fb 26 náhradní díly

Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA,DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Zásuvky popelníkové FB. Opláštění a izolace FB. Skladem ihned k dispozici.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na topení. Více než let firma Dakon vyrábí kotle a náhradní díly do kotlů.


Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


Kotle již nejsou kompletní. Dakon je jedním z předních výrobců kotlů na tuhá paliva. Spojením universálního retortového hořáku LING s klasickým litinovým kotlem typu U 2 U26(Viadrus) či FB ( Dakon , Thermona) SOLINE (Immergas), Ferroli lze získat automatický kotel na spalování pevných paliv podstatně vyšší užitné hodnoty avšak cenově srovnatelný se stávajícími kotli ocelovými. U ostatních zařízení námi dodaných a instalovaných značek zajistíme kvali. C, Vodní objem V ltr, Hmotnost 2kg, Palivo dřevo, koks, černé uhlí, brikety.


Dakon fb 26 náhradní díly

Stacionární ocelové plynové kotle P lux HL jsou určeny pro spalování zemního plynu v otopných soustavách s velkým objemem vody. Prodám náhradní díly dakon DOR 116. Rošt přední výklopný - jen spodní část použitá 1Kč. Nový náhradní spodní plech horní plotny 1Kč.


Ekonomizér nový 1Kč. Vše o nákupu Služby O společnosti Kontakty. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek. Ocelové teplovodní kotle DAKON pro pyrolytické spalování suchého dřeva.


VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení! Kotel je podle vládního nařízení č. V sekci kotle na tuhá paliva naleznete kotle fungující na bázi spalování dřeva, uhlí, briket či koksu. A to včetně oblíbených kotlů DAKON. Díky momentálně nízkým cenám pevných paliv se jedná o ekonomicky výhodné stroje. Auto náhradní díly , Rozmital Pod Tremsinem, Středočeský Kraj, Czech Republic.


Nabízím ND na Fabie I krátká ,combi. Už není řídící jednotka,ventilátor,zásobník 60l,expanzní nádoba. Další náhradní díly dle potřeby. Platí do smazání inzerátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky