středa 19. dubna 2017

Reset kotle thermona

Návody k obsluze, prohlášení o shodě, manuály k instalaci, informační listy a energetické štítky dle nařízení EU č. THERM a příslušenství k nim určeného hledejte v našem Archivu technické dokumentace. Klasické plynové kotle jsou kotle vhodné jak pro domácnost, tak i pro jiné občanské nebo průmyslové stavby. Uplatnění najdou zejména při výměnách zdroje tepla ve starších objektech, kdy je zachován stávající topný systém s klasickými deskovými radiátory. Kotle THERM jsou vybaveny veškerými bezpečnostními, havarijními a ochrannými prvky, které zajišťují zcela bezpečný provoz kotle. Kotle THERM KDZN jsou vybaveny trojcestným ventilem pro rozdělení funkcí ohřevu TV a ohřevu topného systému.


Verze KDCN je navíc doplněna o deskový výměník, který zajišťuje komfortní ohřev TV. Pro správnou činnost kotle je třeba udržovat minimální tlak vody v otopné soustavě baru (měřeno ve studeném stavu). A vzhledem k jejich výkonu a variabilitě použití nejsou vybaveny expanzní nádobou.


Kondenzační kotle získaly své pojmenování po principu kondenzace, jejž při svém provozu využívají. Díky této technologii dosahují účinnosti až 1. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Potřebujete více informací k produktu? Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv.


Technická podpora, servis a údržba kotlů se vztahuje pouze na region Vysočina! Náhradní díly THERMONA Anody. Popis ř ízení kotl ů THERM s regulátorem Siemens QAA73.


Pro zajištění bezpečnosti a správné činnosti kotle a pro platnost záruční doby je třeba, aby uvedení do provozu a první spuštění kotle bylo provedeno servisním technikem autorizovaným firmou THERMONA. No, možná by nemuselo, pokud se po instalaci nového kotle na starý systém provedl důkladný výplach zakončený tradičním hřebíkem do rakve nového kotle X100. Ta by uvolnila přes léto všecek nausazovaný sajrajt v topení, který měl být vyčištěný, no a hrkla by ho při absenci kalového filtru do kotle. Hydroblok OTMA- THERMONA.


PREMIUM Condens Plynové kondenzační kotle řady PREMIUM Condens jsou kotle na zemní plyn či propan určené pro vytápění topného systému a ohřev užitkové vody. Kotle musí b˘t vybaveny pfiíslu‰n˘m odkoufiením a pfiívodem vzduchu, v závislosti na typu instalace. Odkoufiení je nedílnou souãástí kotle a je dodáváno v samostatn˘ch sadách, které umoÏÀují mnoho variant pfii instalaci. Základní poÏadavky na vyústûní odtahÛ spalin od spotfiebiãÛ shofiákem snucen˘m. Servis zajišťujeme na námi dodáné a namontované kotle a zařízení.


Mezi nejběžnější klasické patří Therm 20LXE , Therm 20TLXE a kondenzační Therm 14KDA, THERM 17KDA. Dlhodobá prax a poznatky svedčia o kvalite a prvotriednych funkciách ich výrobkov. Vámi uvedené chování kotle rozhodně není standardní. Neustále opakující se chyba může být způsobena řadou vedlejších faktorů, například nevhodným komínovým tělesem apod.


Doporučujeme Vám, abyste ve spolupráci se servisním technikem kontaktovali naše servisní oddělení na tel. Velkou výhodou je nejvyšší 6. Na takové kotle se nevztahují žádná legislativní omezení. Thermona medzi popredných výrobcov kotlov.


Kromě topení můžete tento kotel využívat také k průtokovému ohřívání vody. Okamžitá výměna a montáž kotle Garantujeme teplou vodu do hodin. Provádíme instalace a výměny kotlů nejpozději do druhého dne. Vyberte si jen velikost a zbytek nechte na nás.


Rychlost garantujeme u těchto kotlů. Další velikosti nebo značky kotlů po dohodě s. Splňují veškeré nároky uživatelů, jak po stránce regulace - vybaveny ekvitermní regulací, tak po stránce designu. Na telefonu jsme tedy i mimo uvedenou pracovní dobu a domluvit si servisní schůzku můžete kdykoliv.


V případě nouze technik přijede nejpozději do hodin od zavolání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky