pondělí 17. dubna 2017

Kamna s plotnou a troubou

Moderní krbová kamna s varnou plotnou s příklopem, gril, nerezová madla, kolečka pro snadnou. Zobrazit detailní údaje. K chce trvale topit dřevem, mít krb, stále připravenou troubu na pečení a příjemné teplo ze sálajících stěn po dlouhou dobu je na správném výrobku.


Litinová unikátní kamna s troubou a váhou 3kg pro trvalé topení. Hojně jsou využívána na chatách a chalupách.

Značná úspora elektřiny a plynu (zemní plyn nebo propan butan). Dovre CBS s varnou plotýnkou - kamna litinová. Rustikální litinová kamna s norskými vzory, dvoustupňové spalování, varná plotýnka. Novinkou jsou peletová kamna s troubou BISCOTTO od firmy Eva Calor. Kamna s píckou Edilkamin DAFNE forno a Italiana Camini Gloria forno mají ještě litinovou plotno pro ohřívání pokrmů.


Teplovzdušná luxusní trubková kamna na dřevo typu Bullerjan o výkonu 35kw. Luxusní design kamen se skleněným průhledem umocnuje zážitek spalovaného dřeva. Mají též přední a zadní přídech vzduc.

Pokud hledáte kamna nejen netradičního vzhledu ale také funkcí, krbová kamna s varnou plotnou splní vaše požadavky na sto procent. Nejen že si uvaříte oběd nebo večeři, ale pokud svá nová krbová kamna s varnou plotnou umístíte do obývacího pokoje, můžete své návštěvě připravit opravdu netradiční překvapení pro. Hodnocení produktu:.


Fulvia forno ( s troubou ), Nordica - Litinová dvouplášťová teplovzdušná ( konvekční ) kamna s troubou a kachlovým obkladem. Do obývací místnosti spojené s kuchyní je ideální použít krbová nebo kachlová kamna s plně funkční troubou. Vysoce kvalitní sporák na dřevo - kamna s troubou a plotnou umožňují vaření i pečení a ohřívání. Ideální jako kamna na chalupu nebo jako záložní zdroj tepla do domu i pří. Bronpi MONZA - kamna s troubou a varnou plotýnkou.


Kuchyňské sporáky s troubou. Krbové vložky Kompletní krby. U krbových kamen s pecí se toto teplo využívá na pečení pokrmů.


Vítáme Vás v našem obchodě, který nabízí krbová kamna , krbová kamna s teplovodním výměníkem, krbové vložky také s možností provedení s teplovodním výměníkem, kotle na tuhá paliva, peletová kamna a příslušenství. V našem obchodě preferujeme značku Prity, kamna bulharského výroce, která nabízí výborný poměr výkon-cena. Tulikivi krbová kamna s pečící troubou jsou více než jen kamna.


Ohřívají místnost, dodávají ji klidnou atmosféru a přináší Vám možnost připravovat gurmánské speciality. Díky své unikátní konstrukci se celá kamna ohřívají rovnoměrně od shora dolů. Dle Vašeho přání lze otevírat topeniště do obývacího.

Navíc Tulikivi zanechávají minimální ekologickou stopu, a to jak při výrobě kamen, tak během používání, kdy všechna kamna splňují nejpřísnější emisní normy. Kuchyňská kamna s varnou plotnou snižují také zmíněné náklady – důležité je však zpracování a materiál kamen. Jedná se o nejmodernější malá kamna od Nordiky s vysokou odolností a účinností kolem 8. Výkonem malá dvouplášťová litinová kamna s výkonem kW, s ohřívací plotnou a kachlovým obkladem. Otočný rošt, ohniště z dělených desek, dvířka, podstavec a plotna jsou vyrobeny z litiny.


Vysoká mechanická a žárová. NORDICA Isetta EVO s varnou plotnou - celolitinová krbová kamna s bočním přikládáním a varnou plotnou , černá Nízký profil z širokým tvarem plotny umožnil vyrobit i kamna na. S plotnou a troubou Výhody krbových kamen nemusí spočívat jenom v tom, že se stanou zajímavým estetickým doplňkem vašeho interiéru, nebo že vám nabídnou možnost jeho vytápění. Když se rozhodnete vybírat krbová kamna dle využití, rozšíří se vám obzory o několik dalších možností, k čemu vlastně mohou být vhodné. Usednout na terasu, zapálit oheń v krbu a užívat si pocitu tepla, které přináší letní atmosféru na zahradu nebo terasu.


Tato vysoce kvalitní krbová kamna mají střízlivý vzhled i rozměr, a proto se vejdou do každé zahrady. Díky třem pevným nohám je také krb. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky