čtvrtek 17. listopadu 2016

Dvořáček elektro pečky

Zásobujeme maloobchodní prodejny, montážní firmy, školy, obecní úřady atd. Zásobujem zhruba odběratelů a snažíme se rozvíjet náš prodej i do dalších míst, k čemuž nám slouží náš vlastní rozvoz zboží. Popis činnosti:Provádíme elektroinstalační práce, velkoobcho elektrické spotřebiče.


Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Obchod elektro :Vedoucí Tomáš Dvořáček. Vedoucí obchodu kuchyňské potřeby pro provozovnu Pečky. EET na nás vlétlo jak rozjetý vlak!


Martin Dvořáček - Pečky : Výroba, prodej a distribuce. Pečky , Emil Trčka - potřeby pro domácnost. DVOŘÁČEK FRANTIŠEK-S PEČKY , Tř.


Prodejna modelové železnice uzavřena do odvolání. Elektromontáže, prodej elektro. Provozní doba modelové železnice.


Prodej a výroba potřeb pro železniční modelářství, elektromontáže a prodej elektromateriálu. Dále provádíme záruční a pozáruční servis ohřívačů vody DZD Dražice, Wterm a Tatramat, revize, opravy a údržbu veřejného osvětlení. Realizace zahra návrhy zahra okrasné zahrady … „Prioritou firmy Dvořáček – Zahrada na klíč je poskytnout našim zákazníkům komplexní služby - návrhy, realizace a údržby zahrad tak, aby zahrada splňovala všechny individuální požadavky a brala ohled na celkovou harmonii s okolím. Od letošního jara se na prodej vztahuje povinnost elektronické.


Vendulka Harapesová, sociální pracovník. Autodoprava - Jan Starý Díky systému WISart máme konečně pořádek ve skladech. Prodáváme modely železnic a příslušenství kolejišť. Domácí a průmyslové elektroinstalace, opravy veřejného osvětlení, prodej elektrospotřebičů. Dále nabízíme : -elektromontáže -prodej elektro -domácí a průmyslové elektroinstalace -opravy veřejného osvětlení -revize -záruční a pozáruční servis,.


Najděte firmy a služby ve svém okolí. Otevírací doba: 8-zákazníci nad let 9-otevřeno pro běžné zákazníky Vstup do prodejny bude umožněn pouze jednotlivě z důvodu preventivních opatření. ES Pečky oznamuje, že od 24. Prosíme zákazníky, aby upřednostnili platbu kartou.


Záruční a pozáruční servis ohřívačů vody DZ Dražice,Tatramat. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru elektrikáři, elektroinstalace v obci Pečky. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Zabýváme se obory elektrikáři, elektroinstalace.


Klikněte pro více informací. Dvořáček BDDP Pečky - Vůz na přepravu štěrku ČSD - TT. František Dvořáček – elektro , servis, železniční modely. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Valná hromada SKC Pečky. Naše genealogická a historická fotobanka – kompletní nabídka fotografií dle zobrazených osob. Podívejte se na aktuální letáky, nebo prozkoumejte starší nabídku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky