neděle 17. listopadu 2019

Prodám solární panel 12v

Zabalený v původním balení včetně nesunda. Solární panel jsme měli 3m, pasuje na stojan jak má. Bylo to kupované současně s panelem. Již nevyužijeme, jelikož máme jiný panel na vyhřívaní. A, za hodin svitu, dají víc jak 6kw energie, panely jsou natáčecí elktromechanickym systemem, mam je zapojeny serioparaelně,naměřeny vystup 220v 4A,připojene přímo na 600w spirálu v bojleru 150l, samot.


Je to přenosný kufřík skládající se ze dvou 50W panelů, osazený regulátorem, který ma displej a 2x USB konektor, kterými je možno nabíjet například telefon atd.

Super pro kempování, nabíjení autobaterií v autobazaru, karavan, mar. Fotovoltaika, solární panely prodej a montáž. Nabízíme polykrystalické, monokrystalické a amorfní panely od výrobců REC, Schott, Solar Worl Kyocera. PEAK DUO-God firmy Q CELLS impon.


Nový, záruka, faktura s DPH odpočitatelným - jsme plátci DPH. Prodám Knaus S-liner 7LG 3. Hmotnost (kg) Konektor MC sběrných pásků! Jmenovitý výkon (Wp) 1Napětí v bodě max.


V) 1Proud v bodě max.

Díky pokročilé výrobní technologii má vysokou účinnost až 1. Inzerát byl odebran z oblíbených. Robustní hliníkový rám zajišťuje vysoké zatížení větrem i sněhem. Tento solární modul nabízí atraktivní cenu při zachování vysoké kvality. Elektrický ohradník viz obrázek není součástí balení. V 2ks lavice na přespání Kabinu lze uzavřít ochranou sítí na hmyz nebo uzavřít jako stan.


Přepravní přívěs, hliníková konstrukce. Přestavbu lze demontovat a vrátit do stavu katamaranu. K dispozici mám více kusů.


Panel je určený pro 12V systém, k dobíjení autobaterie, pro karavany, obytné vozy, lodě, chaty, chalupy. Tato solární technologie je schopna vyrábět elektřinu i při běžném denním světle. Lehké, skladné, odolné a nepromokavé. Nejlepší solární technologie k dispozici kamkoliv jdete.


Nakon sumraka ukljucuje se lampa i radi sa snage sve dok senzor pokreta ne detektuje prisustvo čoveka kada se jačina sijalice povećava na 1. Nakon odlaska čoveka iz zone koju pokriva senzor, sijalica se vraća na režim snage. Free Shipping Available. Looking For Panel 12v ? Rozměr: 7mm x 5mm.


Vhodný pro nabíjení klasické autobaterie 12V nebo trakční, případně i gelové baterie 12V.

Jednoduchá instalace, vhodná zejména pro obytné auta, kempování a chaty. Kvalitní solární panel 12V , vhodný na udržování zaparkovaného stroje. Koncovky na baterii, nebo do zapalovače. Na možnosti umístění a montáže se podívejte ve fotogalerii.


Pouze v zimě, kdy sklon slunečních. Rozšiřovací řada polykrystalický panel WWS160W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky