pondělí 18. listopadu 2019

Topná žárovka do terária

Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Topná podložka do terária Trixie. Od výkonu a velikosti topného elementu se odvíjí i jeho cena. Tip: Udržujte v teráriu stálou teplotu pomocí termostatu. Pro teplotní rozdíly mezi dnem a nocí použijte spínkací hodiny.


Teplotu v teráriu měříme teploměrem a lze použít topný kabel, topný kámen nebo topnou podložku. ExoTerra Reptile UVB150. Obyvatelům terária nahrazuje sluneční svit a je důležitým zdrojem tepla. Osvětlení je nezbytným vybavením každého teraria.


Zkuste pořídit kvalitní osvětlení do terária a pozorujte jejich noční život. Najdete u nás osvětlovací tělesa, zářivky, žárovky i LED žárovky. Topné fólie do terária Ultratherm nabízíme ve dvou šířkách a několika délkách. Univerzální bodová žárovka pro osvětlení a vytápění plazů, obojživelníků a bezobratlých.


UVA záření ovlivňující přirozenou aktivitu zvířete. Má reflektor, který zvyšuje emisi světla a UV záření. Dodržujte pravidlo teplotních lokálních zón. Výhřevné žárovky do terária slouží především jako tepelný zdroj, který je ideální pro vytvoření lokálních výhřevných míst s vyššími teplotami.


Výhřevné místo umožňuje studenokrevným živočichům zvýšit teplotu těla a díky tomu nastartovat aktivitu i trávení. Proto by vaše terárium mělo být vybaveno topením. Topení pro terária mohou mít různé podoby, mohou to být například topné kabely nebo tesky, a v nabídce naleznete modely vhodné do vody i do sucha. Vám navrhnout Vaše terarijní osvětlení tak, aby Vaše terarijní zvířátka byla maximálně spokojená a zdravá. Arcadia Basking Solar Spot výhřevná žárovka do terária 150W.


Bodové výhřevné žárovky Basking Solar Spot jsou ideální pro vytvoření lokálního místa pro slunění a vyhřívání, např. Dnes si povíme, jak silné osvětlení pro chov suchozemských želv zvolit do terária , akvaria a želvího stolu. Dle vlastních zkušeností jsem vytvořil orientační tabulku, aby ti z Vás, kteří nevědí, jak vybavit chovné prostory osvětlením, měli usnadněnou práci.


Proto musím k lepší orientaci napsat pár řádků. Dobře vyhřívá terária , vivária, nebo substrát, pod kterým je umístěna a poskytuje chovaným zvířatům místo pro lokální ohřev. Voděodolná, plošná UVB Dkompaktní žárovka pro vlhká terária a vodní želvy. Kompletní sada žárovky, reflektoru a provozní jednotky s vypínačem.


Zaujala mě topná folie Ultratherm viv strip, ale nevím jestli je vhodná do tohoto typu teraria , popřípadě jaký výkon bude dostačující. Na dně teraria bude skleněná vana a namísto substrátu používám koberec co se používá v kancelářích, na chodbách atd. Děkuji za jakékoliv info. Vlastnosti: Až vyzařovaného tepla podložkou je vydáváno ve vertikálním směru, tedy přímo do terária.


EXO TERRA Intense Basking Spot W. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Svědčí o tom desetitisíce spokojených recenzí, a hlavně už osmé vítězství v exkluzivní soutěži Shop Roku v kategorii Chovatelství a Hobby. UVB žárovky pro druhy s nižšími i vysokými nároky na UVB složku záření. Oproti výbojkám se jedná o zdroje s kratším dosahem záření a minimálním výdejem tepla.


Proto se hodí zejména do malých a středních terárií. Doporučujeme kombinovat s reflektory, které výrazně prodlužují dosah UVB záření. Potřebovala bych poradit, co je lepší do skleněného terária pro krajtu královskou. Jestli infračervená žárovka nebo topná deska s výhřevnou žárovkou. Když bychom použily topný kabel nebo nějaký typ terarijní topné podložky, můžeme želvám ublížit.


Zdroj vyhřívání terária neinstalujeme nikdy na jeho střed. Zavěsíme ho někam do rohu, aby se želvičky mohly schovat na chladnějším a vlhčím místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky