pátek 29. listopadu 2019

Ecosun 300 vt

Infrarotheizungen von Ecosun zum kleinen Preis. Ecosun VT radiant panels are intended exclusively for use in suspended ceilings as semi-flush ceiling tiles. The Basic panel type doesn´t have the.


Infrared heating does not cause air convection currents, therefore minimising dust movement and provides a clean, draft free environment. Ecosun panels are constructed using a rod heating element encapsulated within a special aluminium extrusion profile. ECOSUN 3Basic Panel 3W, stro.


The surface area of the aluminium profile is treated with a silicating process which. Panely VT jsou určeny výhradně do kazetových stropů jako polozapuštěná kazeta. Ecosun 3VT je provedení určené k instalaci do kazetových stropů modulu 6mm. Jedinečná povrchová úprava a rovnomerné rozloženie teplôt zaisťujú maximálne odovzdanie tepla sálaním.


Sálavý panel 3W do kazetových stropů. Stropné infrapanely Ecosun fungujú na princípe sálavého vykurovania, pri ktorom je teplo odovzdávané infračerveným žiarením. Infrapanely Ecosun VT jsou určené do kazetových stropů. Sálavé panely Ecosun VT sú určené výhradne do kazetových stropov ako polozapustená kazeta. Typ Basic nemá povrchovú úpravu Thermocrystal, iba.


Na objednávku: do dní. Konstrukce panelu je z ocelového pozinkovaného plechu, topná plocha je oboustranně opatřena speciální povrchovou úpravou. Vnitřní povrch THERMOQUARTZ. Jak výkonné infratopení potřebuji?


Ecosun VT Řada panelů Ecosun VT je určena k instalaci do kazetových minerálních stropů. After its installation, the lamellas of the panels are protected against mechanical damage (e.g. by a ball in a gym) and the grille simultaneously prevents objects from possibly coming into direct contact with the hot surface of the heating lamellas. Ovaj položaj omogućava postizanje najveće efikasnosti i intenzitet sunčevog zračenja. Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Rad panelov Ecosun VT je určená na inštaláciu do kazetových minerálnych stropov.


Až barevných kombinací. Find store near you Delivery and return. Panouri radiante infrarosu Ecosun. Panel určený výhradně do kazetových stropů 3W. Podlahové topení zalité anhydritem.


Panely mají po obvodu límec, za který se zavěsí do rastru kazetového stropu. Suprafaţa unică a panoului, asigură un randament maxim al producerii energiei radiante, reducând efectul de convecţie. Pogodni su uglavnom za grijanje ureda, trgovina, stanova i obiteljskih kuća. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Výroba a predaj elektrických vykurovacích systémov. Exportujeme do krajín sveta.


Fenix Ecosun VT Nízkoteplotní sálavé topné panely do kazetových stropů. Alacsony hőmérsékletű infrapanelek. Ezek az infrapanelek elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak fűtéséra használhatók, bár pénztárfülkék és templomi padok fűtésére is alkalmasak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky