pondělí 18. listopadu 2019

Ventilátory průmyslové

Ventilátory průmyslové

Průmyslové ventilátory v sobě kombinují spolehlivost a kvalitu. Efektivně si poradí s nežádoucími pachy a těžkým vzduchem v kancelářích, barech, restauracích, sportovních centrech, průmyslových halách i dílnách. Jsou vhodné pro odvětrání průmyslových objektů, skladů, ale i kanceláří, dílen a restaurací. Nabízíme ventilátory axiální do potrubí, ventilátory axiální na stěnu, ventilátory radiální do potrubí a střešní ventiláotry.


Ventilátory průmyslové

V naší nabídce najdete i speciální větrací. Naše firma se v nynější době plně soustřeďuje především na výrobu průmyslových radiálních ventilátorů a jejich příslušenství. Zajišťujeme komplexní výrobu na přání zákazníka, včetně možnosti izolace a protihlukových ochraných kabin. Kvalitní průmyslové ventilátory a nástěnné průmyslové ventilátory pro nepřetržité provozy. Máme skladem množství průmyslových ventilátorů připravených ihned k odběru.


V chemických továrnách, bioplynových elektrárnách, mlýnech, skládkách, čističkách odpadních vo nebo silech na mouku. V zemědělství dodávají průmyslové ventilátory tlak pro přepravu granulovaných a sypkých látek v tlakovém. Ventilátory pro průmysl a nepřetržitý provoz. Jsou určené převážně do restaurace, garáží, kotelny atp. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Skříň ventilátoru i oběžné kolo jsou vyrobeny z polypropylenu. V této kategorii naleznete nástěnné průmyslové axiální ventilátory , potrubní průmyslové radiální a axiální ventilátory a také řadu střešních ventilátorů. Většinu průmyslových ventilátorů můžeme snadno ovládat regulátorem otáček. V nabídce naleznete ventilátory v průměrech od 100mm až do 3mm s. Luxusní designové i průmyslové stropní ventilátory jsou dolazeny do posledního detailu.


Ventilátory průmyslové

Unikátní konstrukce zpracování každého stropního ventilátoru je samozřejmostí stejně jako propracovaný design pro náročného zákazníka. Stropní ventilátory nabízíme se světlem i bez světla. Společnost VENTILÁTORY , s. Je malou a stále se rozvíjející firmou na jihu Moravy, která vyrábí průmyslové radiální ventilátory (nízkotlaké, středotlaké a transportní) a důrazem na kvalitu a vysokou životnost výrobků. Samozřejmostí je také široká škála příslušenství.


Při výběru vhodného ventilátoru lze narazit na několik limitujících faktorů: odolnost proti korozi, cena, hlučnost, velikost nebo recyklovatelnost. Vítejte na stránkách firmy Dalap. Specializujeme se na ventilátory a vzduchotechnické prvky. Dále nabízíme ventilátory speciální průmyslové , krbové i střešní.


Ventilátory průmyslové

Náš sortiment zahrnuje veškeré. Obchod s klimatizační technikou, chlazením vzduchotechnikou a odvlhčováním. Tento výpočet je len orientačný, radi Vám pomôžeme v našich pobočkách alebo partnerských firmách.


Dočasná otevírací doba skladu (výdej zboží) Po - zavřeno. Naše firma se zabývá velkoobchodn velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky