úterý 26. listopadu 2019

Dutinové panely

Dutinové panely

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz neváhejte se obrátit na naše odborníky na stránce kontaktů. Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému využití materiálu díky předpjaté výztuži jsou panely vhodné zejména pro větší rozpony.


Vyrábíme dutinové panely pro betonové stropy. Pro výrobu těchto komponentů betonových stropů disponujeme certifikátem SŘV. Stropní panely Spiroll nabízejí možnost široké škály užití v průmyslovém i bytovém stavebnictví.


Predpäté dutinové panely Leier (LHD) Stropné panely LHD sa vyrábajú najmodernejšou technológiou vo výrobnom závode Jánossomorja. Realizácia stropu pomocou dutinových panelov je úsporná a finančné nenáročná. Novinka roku – betónové dutinové stropné panely ALIDAL Zverejnené: 22. Základom stavebnej konštrukcie s dlhou životnosťou je použitie certifikovaných materiálov. Jedným zo základných a dôležitých prvkov v konštrukcii je strop.


Dutinové panely

Presne stanovený systém konštrukcie určuje funkčnosť a kvalitu vykonaných prác. Stropní dutinové panely jsou určeny do vnitřního prostředí budov jako konstrukční prvky, které jsou opatřovány další povrchovou úpravou podhledu - omítkou, popř. Na vrchní část panelu navazují další konstrukce dle dané konkrétní skladby. Dodáváme betonové panely , schodišťové prvky a Spirolly všech rozměrů!


Pošlete nám poptávku nebo projektovou dokumentaci a my Vám vytvoříme cenovou nabídku. Predpäté dutinové stropné panely sú prefabrikované stropné stavebné prvky, ktoré je možné použiť aj na preklenutie priestorov s veľkými svetlými rozponmi. Po uložení panelov vznikne plnohodnotná stropná konštrukcia, ktorá nevyžaduje žiadne montážne podopretie a môže sa okamžite po montáži zaťažiť. Ukladajú sa vo vodorovnej polohe tak, že spodný panel je minimálne 200mm od upraveného terénu.


Mohou vykazovat vzduchových pórů z celkové plochy panelu a vzhledem k používání přírodních materiálů rozdíly v barevném odstínu. Panely je vhodné ukladať maximálne do radov. Sledujte kompletní montáž stropních dílců spiroll nad suterénem, prvním patrem a na střeše.


V tomto případě na rodinném domě. Dutinové panely Simona jsou velmi pevné desky s mnohostrannou využitelností. Základem stavební konstrukce s dlouhou životností je použití certifikovaných materiálů. Jedním ze základních a důležitých prvků v konstrukci je strop.


Dutinové panely

Přesně stanovený systém konstrukce určuje funkčnost a kvalitu prováděných prací. Filigránové stropné panely. Případné požadavky na změny rozměrů a zatížení panelů je nutno konzultovat s výrobcem.


Stropné panely so svojou dlhou tradíciou najmä v priemyselnom stavebníctve pri výstavbe hál a iných objektov nachádzajú v poslednej dobe stále väčšie uplatnenie aj v bytovej výstavbe, kde svojimi rozmermi a vysokou únosnosťou umožňujú vytvoriť moderné otvorené dispozície vnútorných priestorov stavieb. Součástí stropního systému jsou také prefabrikované balkony a schodiště navrhované a vyráběné dle individuálních požadavků zákazníků. Stropní sestavy jsou dodávány společně s ocelovými výměnami pro větší prostupy a instalační šachty.


Při výběru vhodného typu panelu je velmi důležité technické hledisko. Velmi široký výrobní sortiment DYWIDAG Prefa a. SPIROLL o výšce 2mm, dále předpjaté dutinové panely PARTEK o výšce 1mm, 2mm, 3mm, 4mm a dokonce 500mm, řadí tyto dutinové panely k nejvíce používaným prvkům stropních nebo střešních konstrukcí. Stropsystem Goldbeck je stavební systém určený pro řešení horizontálních konstrukcí, tedy hlavě stropů, balkónů a schodišť. Předpjaté dutinové stropní panely naší vlastní výroby (Spiroll) mají vysokou únosnost, požární odolnost a umožňují překlenou velké vzdálenosti mezi nosnými konstrukcemi stavby.


Ferrobeton Slovakia, sro, Sturovo, Slovakia. Zaoberáme sa výrobou betonárskych výrobkov - skeletové konštrukcie (haly, obchodné domy), stropné. STROPNÍ DESKY PZD Dodáváme cementové zboží pouze pro Vysočinu, Liberecký, Středočeský, Pardubický, Královéhradecký kraj a Prahu.


Dutinové panely

Dutinové stropní panely je možno p řepravovat b ěžnými dopravními prost ředky. Volba dopravního prost ředku je závislá na max. Zp ůsob dopravy je nutné konzultovat s expedicí výrobce.


Dílce nelze přev ěšovat p řes ložnou plochu vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky