čtvrtek 28. listopadu 2019

Kotel h41 návod

Dobrý den,tento kotel Hmám doma také,sice jen jako záložní,ale stále napuštěný,jen pootočit šoupaty a můžu v něm topit. Našel jsem originál návod ,takže kw,komínový tah pa,účinnost. Pokud chcete více, rozměry,velikost náplně,vše v knížečce je psáno. A návod mám od roku montáže s datem 14. Výrobce Drukocel Rosice u Brna.


Kotel smí obsluhovat jen dospělé osoby, seznámené s tímto návodem.

OPOP H 4EKO – český návod. TEPLOVODNÍ KOTEL H 412V, H 418V, H424V, H 430V. Kotel na tuhá paliva se stejným připojením jako mají starší typy kotlů H H41.


H(18kw) jsem koupil kotel OPOP. Kamna na uhlí s vrchním. Dům a zahrada - Kotel hbazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kotel s novou řídící jednotkou řeší ovládání celého otopného systému. Kotle na dřevo řady H4EKO-D zaručují uživatelům jedny z nejnižších nákladů na vytápění a navíc splňují požadavek jednoduchého a úsporného tepelného zdroje s minimální časovou obslužností a efektivním využitím paliva. Kotel může být instalován jen v prostře-dí, pro které je určen.


Návod k obsluze se záručním listem. Budu muset návod vytisknout a pověsit ho vedle kotle pro návštěvu, ktetrá se. Děkuji za hezký návod na čistění kotle.


Ještě by mě zajímalo, jak je v kotli ( H) umístěna litinová příčka mezi topeništěm a další “komorou”. Po 3letech topení v tomto kotli, jsem dospěl k názoru, že jí mám uloženou špatně a tak jsem jí přendal, tak jak by měla být, ale kotel ztratil tah. Dlouhá životnost kotle. Jednoduchá obsluha a údržba. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Dobry den, stary kotel Hmi zacal tect, tak mam objednany novy, H , protoze, aspon doufam, ma vzadu stejne vyusteni na vodu i kour.


Jde mi o toto: na H jsem mel napojen aut. Tepelné ztráty objektu kdysi spočítány na kw.

I v mrazech se chalupa dá během pár hodin vytopit z. D14P Řez kotlem D31P Kotel bez odtahového ventilátoru Kotel s odtahovým ventilátorem Schéma odtahového ventilátoru u kotle D31P POZOR - Odtahový ventilátor je dodáván v demontovaném stavu. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely.


Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky