pondělí 25. listopadu 2019

Infra obrazy

Infra obrazy

Hitem letošního roku jsou topné obrazy neboli infraobrazy , které přinášejí moderní způsob vytápění a navíc s designem, který si buď můžete vybrat z naší nabídky, nebo si zvolte vlastní fotografii. Topné obrazy čili infraobrazy jsou vytápěním dnešní doby a nabízí skutečně mnoho. Elektrické sálavé vytápění.


Nakupujte pohodlně v našem e-shopu - infratopení je účinný princip sálání v moderní podobě. Je zdravotně velmi příznivé a úsporné. Topinfra, e-shop s topnými infrapanely. Klasické i luxusní skleněné infrapanely.


Infra zrcadla a topné obrazy. Elegantní křemíkový povrch zvyšuje účinnost a šířitelnost infra záření, čímž dochází k plnému využití potenciálu infrapanelů. CZ Český výrobce - infrapanely a topné obrazy na míru. Ceny infra těles se odvíjí od jejich příkonu, zpracování, velikosti a případně tvaru. Sunnyhouse e-shop - topné obrazy , infrapanely, infra topení.


Naše firma funguje na 1 bez jakéhokoliv omezení. Jedná se o vysoce kvalitní potisk přímo na naše panely. Tím je zajištěna jak vysoká kvalita fotografie, tak i dlouhodobá barevná odolnost. Vámi vybraný motiv je na zakázku natištěn na panel.


Po objednání Vás budeme kontaktovat s žádostí o dodání Vámi zvoleného motivu. Máme k dispozici již několik obrázků, které také můžete použít. Případně nás kontaktujte s dotazem ohledně realizace potisku.


Infra obrazy

Motivy lze volit své vlastní nebo využít fotobanku s desítkami milionů fotografií ve vysoké kvalitě. Sálavý infrapanel Wellina s příkonem 9W pohodlně vytápí místnosti o rozloze až m 3. Vykurovacie obrazy s foto motívom. Jedná sa o vysoko kvalitnú potlač priamo na naše panely. Tým je zaistená ako vysoká kvalita fotografie, tak aj dlhodobá farebná odolnosť. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média.


Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo. Moderní celoskleněné infra topné obrazy s nabídkou krásných přírodních, technických i abstraktních motivů. Možnost výroby infra obrazů s vlastním motivem, dle Vašeho přání.


Jedinečné spojení užitečného sálavého infrapanelu s krásným obrazem do jednoho designového prvku. Our fine art prints are made with top quality to really highlight some of the most famous artwork in the world. Our selection includes the works of Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft, and Banksy. Add a frame and you can admire the eternal beauty of well-made art!


Katsushika Hokusai - a great wave of kanagawa £5. Každé balení infrapanelu Xenylla Sundirect obsahuje vše, co k instalaci potřebujete, a tak vám potrvá okolo minut! Je to plnohodnotný systém elektrického vytápění, který je ekonomický a ekologický.


Svojim dizajnom je infra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky