středa 27. listopadu 2019

Ventilátor axiální

Ventilátor axiální

Základní rozdělení axiálních ventilátorů je na nástěnné a potrubní. Aktuální trendy výrobců a směrnice EU přispívají k tomu, že stále. Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla.


Ventilátor axiální

Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Ventilátor obsahuje motor, složený z rotoru a statoru. Na rotoru je osazen vlastní ventilátorový systém, který může být axiální , radiální, diagonální, diametrální nebo tangenciální. VENTILÁTORY NA ZEĎ, VENTILÁTORY NA STĚNU, ODSAVAČE PAR, ODVĚTRÁNÍ. Tichý nástěnný axiální ventilátor se čtvercovou základnou a přírubou 1mm.


Vrtule axiálního ventilátoru má rozložení lopatek podobné jako vrtule letadla či lodní šroub. Axiální potrubní ventilátor vsunete do potrubí, nebo větší modely připojíte přes příruby. Axiální ventilátory - velký průtok vzduchu pro odvětrávání přes zeď do metrů Konstrukční řešení.


Ventilátor axiální

Tichý, úsporný axiální ventilátor Cata e100GT s elegantním čelním skleněným designem a časovým doběhem. Nástěnný axiální ventilátor EDAV Ekonovent je vybaven skříní, která je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu opatřeného černám lakem. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Průmyslový axiální ventilátor O. ERRE AXIA-HD-25-4T s vysokým výkonem, odolností a čtvercovou přírubou. Helios ventilátor do koupelny axiální , NEJVYŠŠÍ kvalita vyrobená v Německu. Malé axiální ventilátory. Skladem prodejny Praha Libeň a Žižkov. Průtok probíhá paralelně k ose rotace lopatky ventilátoru, a tak se tyto ventilátory hodí pro vysoké výkony vzduchu při středním nárůstu tlaku.


Ventilátor axiální

Krom jiného jednoduchá a účinná ochrana PC. Součástí každé koupelny by měl být kvalitní ventilátor , oblíbenou variantou je ventilátor s čidlem vlhkosti, časovačem nebo automatickou žaluzií. Příliš vysoká vlhkost vzduchu v koupelně je živou půdou pro tvorbu plísní a. V této kategorii vám nabízíme axiální ventilátory sloužící k odvětrávání. Jejich účelem je přívod vzduchu do pěstírny i jeho odvod ven a navíc jsou tak šikovné, že na ně lze z obou stran napojovat rozvodné hadice. Doprava dodání zboží bez omezení.


Na prodejně možné pouze osobní vyzvednutí předem připravených e-shopových objednávek. Cata X-MART 10T koupelnový ventilátor axiální s časovačem, 15W, potrubí 100mm, bílá. Tento axiální ventilátor je chráněný před stříkající vodou, stohovatelný a extrémně flexibilně použitelný. Pokud si nepřejete nadále získávat novinky z našeho webu napište svůj mail do formuláře, pokud se Vaše mailová adresa nachází v naší databází tlačítko vložit se změní na odebrat. SOS electronic je autorizovaný distributor EBM-PAPST, SUNON, FINDER.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Kompaktní axiální ventilátor do potrubí 1mm (vnitřní). Lze použít s více odvětrávacími ventily.


Domovní axiální ventilátory jsou vhodné pro odvětrání domácností, zejména kuchyní, koupelen, toalet, ale i sklepů, půd a jiných prostor občanské výstavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky