středa 27. listopadu 2019

Kvalita kotlu baxi

BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení. Baxi v České republice. Za posledních let se totiž právě na tomto trhu nainstalovalo více než 100. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy.


Jelikož mám ale poměrně nízkou tepelnou ztrátu. Nejrychlejší možností, jak oslovit firmy z vašeho okolí, co vám mohou provést servis, je v současnosti poptávkový server Poptávej. Kotle jsou určeny jen pro spalování zemního plynu a odvod spalin lze provést pouze do komína, což může být někdy trochu limitující. Na druhou stranu to vyváží vysoká účinnost, hospodárný provoz i vysoká kvalita použitých prvků i materiálů.


Majitelé mohou využít i tříletou záruku. Pro představu vám přinášíme tři nejčastější cenové hladiny, v rámci nichž na vás čeká trochu odlišné zboží. Kondenzační kotle BAXI.


Není to právě levná záležitost, ale v případě kotelny, kde jsou kotle by taková investice měla smysl, pokud by prodloužila životnost. Stejně se bude měnit i anuloid a ten taky není zadarmo. Zaujme veľmi vysoká účinnosť, ktorá atakuje hranicu 9percenta a trieda energetickej účinnosti vykurovania má hodnotu C. Kvalita konštrukcie eliminuje vznik nízkoteplotnej korózie. V prípade využitia aj na ohrev vody disponuje kotol energetickou triedou B. Plastový koaxiální odvod a přívod vzduchu ke kondenzačnímu kotli Geminox (Foto: autor) Kotel je ale téměř dokonalý, je malý, zvenku i pod krytem elegantní , pěkně provedený, má malé tepelné ztráty do okolí a dá se ovládat z PC nebo tabletu přes webové rozhraní.


Chtěl bych se tedy zeptat, jaký kotel jaké značky byste doporučili ? Někdo vychvaluje Buderus, ale jinde jsem se zas dočetl, jak jsou poruchové a nekvalitní. Doporučili byste mi prosím nějakou značku a typ ? Inteligentní wi-fi termostat BAXI MAGO. Drátový regulátor teploty prostoru. Prostorový přístroj Duo-tec s programováním. Konstrukce je bezazbestová a má zabudovanou chladící smyčku.


Kotlu tak nehrozí přehřátí. To vše a ještě mnohem víc jsme pro Vás. Provrdeme veškeré plynařské práce, jako např. Celkový rozsah výkonu daného modelu je od až po kW.


Servis ostatních značek. Jedná se o variantu, kterou nelze umístit do sestavy. Provádíme servis a revize všech plynových spotřebičů. Pokud jste tedy nenašli svoji značku spotřebiče mezi uvedenými, je servis, revize nebo oprava možná po telefonické domluvě. V kamenných prodejnách a na internetu lze zakoupit velké množství různých plynových kotlů všech značek.


Mnoho potencionálních zákazníků si pokládá otázku, jaký kotel vybrat, aby byl dostatečně výkonný, bezporuchový a přitom ekologický. Určeno pro kondenzační kotle BAxi. Tím vhodným filtrem není sítko. Je tam hrozně hrubé sítko. Vysoká kvalita a efektívny systém splnia očakávania aj tým najnáročnejším.


Na požiadanie vám poradia skúsený odborníci, ktorý spolu s vami vyberú výrobok presne do vašej domácnosti. Zákazník na tato slova slyší, jedná se tedy o velmi populárního výrobce kondenzačních plynových kotlů. Můj dům je novostavba, celý zateplen, V domě jsou radiátory a podlahové vytápění, vytápěnou plochu odhaduji na 150m2. Odlišuje se od ostatních modelů svými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm.


V nabídce jsou modely v provedení kombi o výkonu – (24) kW a jeden model pro topení se zabudovaným 3-cestným ventilem o výkonu - kW (příprava pro zapojení kotle s externím zásobníkem TV).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky