pondělí 18. listopadu 2019

Thermona therm 28 kdz a

A Ant sienos pakabinamas kondensacinis katilas THERM KDZ. A priklauso katilų su pajungimu prie išorinio rezervuaro kategorijai, t. Katilas turi trieigį vožtuvą, kurio dėka pakaitomis gali vykti šildymo sistemos ir karšto vandens rezervuaro šildymas. The THERM boiler series provides a very comfortable supply of hot water, whether using the THERM KDC.


A plate heat exchanger, or a storage tank – THERM KDZ. A (with a connection to an external tank), THERM KDZ5.

A (integrated litre tank) and THERM KDZ10. Vyplněný formulář odesíláte společnosti Thermona ,. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nástěnný kondenzační kotel THERM KDZ.


A spadá do kategorie kotlů s připojením na externí zásobník, čili s možností ohřevu teplé vody. Součástí kotle je integrovaný trojcestný ventil, díky kterému může probíhat střídavě natápění topného systému a zásobníku užitkové vody. Varianta kotle THERM KDZ nabízí integrovaný trojcestný ventil a umožňuje tak krom topení i ohřev užitkové vody v nepřímotopném zásobníku TV.

Tento výrobek je registrovaný v Seznamu výrobků a technologií pro dotační programy Státního fondu životního prostředí ČR. Kaskádových kotelnách, které jsou vhodné pro řešení topných systémů v bytových nebo průmyslových objektech, tedy v objektech s vyšší tepelnou ztrátou. THERM kombinuje špičkovou technologii , která vychází z posledních poznatků v oboru, a nejmodernější komponenty umožňující aktivní řízení spalovacího provozu s ohledem na spotřebu plynu, aby nedocházelo ke zbytečným ztrátám energií. Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin.


A naudojamas šildymui ir karšto vandens ruošimui ltr. Karštas vanduo ruošiamas analogiškai kaip katilo ir išorinės talpos be tiesioginio kaitinimo kombinacijoje. Therm KD Boiler pdf manual download. A: Celkový inštalovaný výkon:.


The series of With connection to the external storage tank boilers uses a built-in three-way valve for the option to heat water in an external storage tank. This type of boiler operates in the same way as the series of “Only for heating” boilers. Moderný a technicky najvyspelejší kotol v našom výrobnom programe. Vďaka širokému rozsahu modulácie výkonu od do 2kW nájde uplatnenie v celej rade objektov. Typová rada kondenzačných kotlov THERM kombinuje špičkovú technológiu , ktorá vychádza z posledných poznatkov v odbore.


Najmodernejšie komponenty umožňujú aktívne riadenie spaľovacej prevádzky s ohľadom na spotrebu plynu, aby nedochádzalo ku zbytočným stratám energie. Ohřev TV je zajištěn pomocí vestavěného trojcestného ventilu, který je součástí kotle. Kotel představuje zlatou střední cestu a zastupuje řadu OPTIMUM Condens.


Nespornou výhodou tohoto řešení.

Plynový kotel Thermona THERM KDZ. A , automatická kontrola průtoku čerpadla. Kondensacinis katilas THERM KDZ10. Kompaktný plynový kotol THERM LXZE.


A ponúka možnosť ohrievania vody v externom zásobníku a pri vykurovaní pracuje kotol rovnakým spôsobom ako kotly určené iba na vykurovanie. Tieto kotly sú naviac doplnené o trojcestný ventil , ktorý umožňuje striedanie systému vykurovania a ohrevu teplej vody v zásobníku. A - kondenzační, jen topení, zabudován trojcestný ventil pro připojení samostatného zásobníku TUV, výkon - ,kW, , THERMONA THERM KDZ. THERM kondensacinių katilų serija sujungia pažangiausias technologijas.


Mūsų gamybinės programos modernus ir techniškai pranašus katilas. Dėl didelių moduliacijos galimybių nuo iki 2kW , jis gali būti naudojamas įvairiuose pastatuose.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky