úterý 29. listopadu 2016

Okenní větrací klapky

Okenní větrací klapky

Systém arimeo se vyznačuje velmi kompaktní konstrukcí. Díky své pružnosti a přesné mechanice se přizpůsobí nejužšímu instalačním prostoru okna. Okenní větrací klapky arimeo můžete vždy instalovat do optimální pozice, protože jsou: nezávislé na kování okna. To znamená, že při silnějším větru dochází k plynulému zavírání klapky. Tím se zabraňuje průvanu.


Pomine-li silný vítr, klapky se zcela automaticky opět více otevřou. Všeobecně je v dnešní době větrání pro uživatele bytů příliš náročné. Zima, vlivy počasí, hluk a požadavek na bezpečnost jsou. Zde předehřaný vzduch stoupá do horní části oken a přes větrací drážky. Lze jej montovat bez problémů i do již osazených, stávajících oken.


Funkční větrání bytů je nutným předpokladem pro zdravé vnitřní klima a pro zamezení nadměrné vzdušné vlhkosti. Tyto problémy mohou vyřešit okenní a nadokenní ventilační systémy, které najdete v našem širokém sortimentu. Mezi novinky patři okenní ventilace Renson THM a nadokenní ventilace Renson AK 80.


Okenní větrací klapky

Akustická okenní štěrbina pro přívod vzduchu s reakcí na vlhkost. S akustickým příslušenstvím efektivně zabraňuje pronikání venkovního hluku. Nabízíme 1 kvalitní stěnové a okenní štěrbiny pro větrací systém Aereco.


V nabídce i akustické štěrbiny pro zamezení hluku z venčí. Nastavení polohy bez ohledu na okenní kování. Montují se na okně tak vysoko, že z výměny vzduchu prakticky nic necítíte. V tomto konstrukčním prostoru je pro konvenční větrací klapky příliš málo místa, protože jim překážejí díly. Filigránní ventilační klapka heroal W VF.


Okenní větrací klapky

Nejsou proto vidět při uzavřeném okně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. REGEL-air větrací drážky jsou dle.


Vnitřní profil je perforovaný a nahrazuje síť proti hmyzu. Regulační a zpětné klapky V této skupině zboží najdete kruhové zpětné klapky , regulační a těsné uzavírací klapky. Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125. Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas. OKENNÍ VĚTRACÍ ŠTĚRBINY S MANUÁLNÍM OVLÁDÁNÍM.


Uživatel samostatně reguluje míru otevření štěrbiny a rozhoduje o množství přiváděného vzduchu volbou jedné z pěti poloh klapky. V kategorii okenní kování a okenní kličky jsme pro Vás připravili širokou nabídku zaměřenou nejen na dřevěná eurookna, ale i na klasická špaletová okna. Můžete vybírat z široké škály typů a materiálů.


Okenní kování je nedílnou součástí Vašeho interiéru, a proto je. Aby se tam dostal a mohl proudit z venkovního prostředí do místnosti, je v okenní konstrukci odstraněna část vnějšího (v rámu) i vnitřního (v křídle) nalehávkového těsnění. Množství procházejícího vzduchu pak regulijí větrací klapky , které jsou vsazeny přímo do linie středového těsnění.


Okenní větrací klapky

Samolepící univerzální hliníkový pás k větrání hřebene a nároží. Okenní větrací štěrbiny umožňují buď jednoduché manuální nastavení průtoku vzduchu, nebo automaticky zajistí průtok čerstvého vzduchu podle. Okenní či stěnová větrací štěrbina slouží pro automatický přívod čerstvého vzduchu do všech místností.


Větrací pás hřebene ALU VLIES. Ventilační větrací mřížka 1x 1mm s regulovatelnými lamelami Dalap WG pro usměrnění vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky